Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 2 години
Порції: 2
Інгредієнти:
500 г м'яса
Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот
Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
1 кг картоплі
2 головки салатного лука
1 ст. л. борошна
1 г лаврового листа
3 ст. л. томатного пюре
3 ст. л. рослинного масла
Приготування:
1. М'ясо обмиваємо, нарізаємо шматочками у вигляді кубиків, посипаємо сіллю, перцем і обсмажуємо на сковороді з маслом.
2. Після цього додаємо подрібнений часник, м'ясо посипаємо борошном, і все разом підсмажуємо.
3. Підготовлене м'ясо кладемо в каструлю, заливаємо 2-3 склянки бульйону або води, додаємо томатне пюре, лавровий лист. Накриваємо кришкою і залишаємо тушкуватися на 1-1,5 години.
4. Гуляш подаємо з смаженою або відварною картоплею, посипавши зеленню.
На порталі Знай.иа ви також можете знайти рецепт лінивих голубців в мультиварці.