Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
1 цибулина
Гороскоп на сьогодні, 20 квітня: неділя викликів і рішучості – кому посміхнеться удача, а кого чекають неприємні сюрпризи
Менше пільг і більше вимог: соціальну допомогу платитимуть за новими критеріями
Зміни у мобілізації з 1 травня: Генштаб оголосив про важливе нововведення
Мобілізація чоловіків предпенсійного віку: що роблять ТЦК з чоловіками 50+
500 г креветок
1 солодкий зелений перець
1 склянка рису
2 ст. л. соєвого соусу
1 пучок петрушки
сіль і перець за смаком
Приготування:
1. Очищаємо креветки і заливаємо їх окропом. Цибулю і зелень дрібно нарізаємо. Перець нарізаємо тонкими скибочками.
2. На гарячу сковорідку з олією викладаємо цибулю і креветки, злегка обсмажуємо. Додаємо перець і заливаємо соусом, тушкуємо хвилин 5-7.
3. Варимо рис, додаємо до креветок і трохи обсмажуємо.
4. При подачі на стіл посипаємо тертим яйцем.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт чізкейка з білим шоколадом.