Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

1 цибулина

Популярні новини зараз

Не забудьте перевести годинники: коли українці перейдуть на зимовий час і нащо

Плюс 570 грн до основної виплати: пенсіонери отримають надбавку у листопаді

Школярів переведуть на новий формат: навчатися класами більше не будуть

Хто з чоловіків справді важливий для економіки: починається аудит "броней"

Показати ще

500 г креветок

1 солодкий зелений перець

1 склянка рису

2 ст. л. соєвого соусу

1 пучок петрушки

сіль і перець за смаком

Приготування:

1. Очищаємо креветки і заливаємо їх окропом. Цибулю і зелень дрібно нарізаємо. Перець нарізаємо тонкими скибочками.

2. На гарячу сковорідку з олією викладаємо цибулю і креветки, злегка обсмажуємо. Додаємо перець і заливаємо соусом, тушкуємо хвилин 5-7.

3. Варимо рис, додаємо до креветок і трохи обсмажуємо.

4. При подачі на стіл посипаємо тертим яйцем.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт чізкейка з білим шоколадом.