Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
1 цибулина
Українців обтяжать додатковою платіжкою: за що доведеться віддати до 1000 грн
Тарифи на електроенергію готуються переписати: як і коли зміняться ціни
Банки почнуть блокувати пенсійні картки: стареньких попередили про нові обмеження
Грошей далі не буде: що має зробити кожен пенсіонер
500 г креветок
1 солодкий зелений перець
1 склянка рису
2 ст. л. соєвого соусу
1 пучок петрушки
сіль і перець за смаком
Приготування:
1. Очищаємо креветки і заливаємо їх окропом. Цибулю і зелень дрібно нарізаємо. Перець нарізаємо тонкими скибочками.
2. На гарячу сковорідку з олією викладаємо цибулю і креветки, злегка обсмажуємо. Додаємо перець і заливаємо соусом, тушкуємо хвилин 5-7.
3. Варимо рис, додаємо до креветок і трохи обсмажуємо.
4. При подачі на стіл посипаємо тертим яйцем.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт чізкейка з білим шоколадом.