Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 1 год

Порції: 4

Інгредієнти:

500 г філе індички

Популярні новини зараз

Відключення газу у серпні: українцям радять готуватися

Салат-літо за 5 хвилин: рецепт з огірками та яйцями, який підкорив смакові рецептори (і серце теж)

За дрібну помилку — мінус 20% пенсії: літнім українцям запровадили штрафи

Як працюватимуть "мобільні ТЦК": не автобуси з повістками, а нова тактика мобілізації

Показати ще

1 яйце

½ ч. л. солі

3 ст. л. панірувальних сухарів

200 г твердого сиру

50 мл соняшникової олії

Приготування:

1. Філе індички нарізаємо вздовж по 1,5 см і відбиваємо їх, щоб вони стали широкими і тонкими. Сир нарізаємо товстими і довгастими скибочками, щоб його можна було легко загортати в індичку. Загортаємо його так, щоб вийшов невеликий нахлест.

2. Далі опускаємо рулетики у збите яйце, а потім у панірувальні сухарі, змішані з часниковою сіллю.

3. Обсмажуємо в олії на середньому вогні з кожного боку до золотистої скоринки.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт запечених пельменів.