Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 1 год

Порції: 4

Інгредієнти:

500 г філе індички

Популярні новини зараз

Українцям масово скасовують соцвиплати: влаштують ретельну перевірку - за що каратимуть

Мобілізація наосліп: у ЗСУ розкритикували роботу ТЦК – що не так з набором новобранців

Не чекайте запрошення: українцям можуть суттєво підвищити пенсію – що потрібно встигнути

Клієнти на межі бунту: ПриватБанк стягує комісію за відсутність операцій по карті

Показати ще

1 яйце

½ ч. л. солі

3 ст. л. панірувальних сухарів

200 г твердого сиру

50 мл соняшникової олії

Приготування:

1. Філе індички нарізаємо вздовж по 1,5 см і відбиваємо їх, щоб вони стали широкими і тонкими. Сир нарізаємо товстими і довгастими скибочками, щоб його можна було легко загортати в індичку. Загортаємо його так, щоб вийшов невеликий нахлест.

2. Далі опускаємо рулетики у збите яйце, а потім у панірувальні сухарі, змішані з часниковою сіллю.

3. Обсмажуємо в олії на середньому вогні з кожного боку до золотистої скоринки.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт запечених пельменів.