Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 1 год
Порції: 4
Інгредієнти:
500 г філе індички
Українцям масово скасовують соцвиплати: влаштують ретельну перевірку - за що каратимуть
Мобілізація наосліп: у ЗСУ розкритикували роботу ТЦК – що не так з набором новобранців
Не чекайте запрошення: українцям можуть суттєво підвищити пенсію – що потрібно встигнути
Клієнти на межі бунту: ПриватБанк стягує комісію за відсутність операцій по карті
1 яйце
½ ч. л. солі
3 ст. л. панірувальних сухарів
200 г твердого сиру
50 мл соняшникової олії
Приготування:
1. Філе індички нарізаємо вздовж по 1,5 см і відбиваємо їх, щоб вони стали широкими і тонкими. Сир нарізаємо товстими і довгастими скибочками, щоб його можна було легко загортати в індичку. Загортаємо його так, щоб вийшов невеликий нахлест.
2. Далі опускаємо рулетики у збите яйце, а потім у панірувальні сухарі, змішані з часниковою сіллю.
3. Обсмажуємо в олії на середньому вогні з кожного боку до золотистої скоринки.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт запечених пельменів.