Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 40 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
4 курячі грудки
ТЦК більше не чекатимуть: військовозобов’язаним дали кілька днів - що треба встигнути
Грошей далі не буде: що має зробити кожен пенсіонер
Крижані дощі, хуртовини і арктичний холод: метеорологи попереджають про аномальну зиму в Україні
ПФУ змінив правила ідентифікації: що потрібно знати пенсіонерам
100 г сиру
4 шинки
100 г борошна
50 г панірувальних сухарів
1 яйце
4 ст. л. оливкової олії
Приготування:
1. Трохи відбиваємо куряче філе, щоб в товщину воно становило близько 0,5 см. На кожну кладемо по скибочці шинки і сиру. Перчимо і солимо за смаком. Далі з'єднуємо з допомогою дерев'яних шпажок.
2. В одну тарілку насипаємо борошно, в іншу збите яйце, в третю панірувальні сухарі. Обвалюємо м'ясо спочатку в борошні, потім в яйці і нарешті в сухарях. Смажимо на олії з двох сторін. Робимо це на повільному вогні і під кришкою.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт яєць зі шпинатом.