Час підготовки: добу
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 6-8

Інгредієнти:

200 г білого шоколаду

300 г жирного вершкового сиру

300 мл вершків

Популярні новини зараз

Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду

Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв

Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Показати ще

1 ч. л. лимонного соку

1 ч. л. екстракту ванілі

175 г печива

50 г несолоного масла

Приготування:

1. Щоб зробити начинку, обережно білий шоколад розтоплюємо в жаростійкої чаші на каструлі, заповненої 4 см кип'яченої води на слабкому вогні.

2. Щоб зробити базу, кришимо печиво в кухонний комбайн і змішуємо до крихт. Додаємо масло і знову обробляємо, поки суміш не почне стискатися і не прилипне до леза.

3. Викладаємо суміш печива у форму для пирога 20 см. Задня частина ложки - найпростіший інструмент для роботи тут. Залишаємо в холодильнику.

4. Збиваємо вершковий сир дерев'яною ложкою у великій мисці, поки вона не стане м'якою. Акуратно складаємо злегка охолоджений, розтоплений білий шоколад.

5. М'яко збиваємо вершки, щоб вони стали густі, а потім додаємо в суміш білого шоколаду двома партіями. Додаємо лимонний сік і ванільний екстракт і виливаємо суміш у форму. Розгладжуємо верхню частину, накриваємо форму з допомогою плівки і охолоджуємо на ніч перед подачею на стіл.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт рисової локшини зі свининою і каррі.