Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
2 зубчики часнику
Розширення мобілізації: ТЦК прийдуть за чоловіками з відстрочкою – кого торкнеться
ПФУ зобов'язав пенсіонерів подати спеціальну заяву: без цього виплат не буде
Кардинальні зміни у мобілізації: торкнеться навіть заброньованих
Українки масово розривають сім'ї, щоб отримати громадянство ЄС
1 солоний огірок
500 г свинини
2 ст. л. волоських горіхів
1 пучок зелені
3 ст. л. майонезу
Приготування:
1. М'ясо нарізаємо на порційні шматки. Відбиваємо молотком, солимо, перчимо. Обсмажуємо з двох боків до напівготовності.
2. Для соусу дрібно нарізаємо зелень, огірок, додаємо часник, горіхи. Додаємо майонез, щоб вийшла густа маса.
3. М'ясо викладаємо у форму, зверху товстим шаром додаємо соус.
4. Розігріваємо духовку до 220 градусів і випікаємо протягом 20-30 хвилин.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт тушкованої риби під маринадом.