Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

2 зубчики часнику

Популярні новини зараз

Розширення мобілізації: ТЦК прийдуть за чоловіками з відстрочкою – кого торкнеться

ПФУ зобов'язав пенсіонерів подати спеціальну заяву: без цього виплат не буде

Кардинальні зміни у мобілізації: торкнеться навіть заброньованих

Українки масово розривають сім'ї, щоб отримати громадянство ЄС

Показати ще

1 солоний огірок

500 г свинини

2 ст. л. волоських горіхів

1 пучок зелені

3 ст. л. майонезу

Приготування:

1. М'ясо нарізаємо на порційні шматки. Відбиваємо молотком, солимо, перчимо. Обсмажуємо з двох боків до напівготовності.

2. Для соусу дрібно нарізаємо зелень, огірок, додаємо часник, горіхи. Додаємо майонез, щоб вийшла густа маса.

3. М'ясо викладаємо у форму, зверху товстим шаром додаємо соус.

4. Розігріваємо духовку до 220 градусів і випікаємо протягом 20-30 хвилин.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт тушкованої риби під маринадом.