Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 40 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
500 г заморожених пельменів
Головне за 7 червня: українцям скасовують виплати, ТЦК відмовляються від "бусифікації", а українцям підняли тарифи
Без скандалів і бусиків: ТЦК переходять на нові правила мобілізації
Не чекайте запрошення: українцям можуть суттєво підвищити пенсію – що потрібно встигнути
"Ощадбанк" блокує рахунки й не віддає гроші: клієнти оббивають пороги, але безрезультатно
5 ст. л. сметани
1 головка цибулі
90 г майонезу
5 лаврових листів
2 ч. л. вершкового масла
1 пучок кропу
спеції за смаком
100 г вершкового сиру
Приготування:
1. Нарізаємо цибулю тонкими півкільцями і обсмажуємо на вершковому маслі 10-15 хвилин на слабкому вогні.
2. Перемішуємо сметану, майонез, спеції. Додаємо цибулю.
3. Кріп дрібно нарізаємо, додаємо суміш, перемішуємо. Якщо суміш вийшла густою, додаємо воду.
4. На дно сковороди кладемо кілька лаврових листів. Потім викладаємо в один шар пельмені і заливаємо сумішшю, щоб всі пельмені були покриті. Зверху посипаємо тертим сиром.
5. Розігріваємо духовку до 200 градусів і випікаємо протягом 25-30 хвилин.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт яловичих стейків в багеті.