Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 40 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

500 г заморожених пельменів

Популярні новини зараз

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками

Показати ще

5 ст. л. сметани

1 головка цибулі

90 г майонезу

5 лаврових листів

2 ч. л. вершкового масла

1 пучок кропу

спеції за смаком

100 г вершкового сиру

Приготування:

1. Нарізаємо цибулю тонкими півкільцями і обсмажуємо на вершковому маслі 10-15 хвилин на слабкому вогні.

2. Перемішуємо сметану, майонез, спеції. Додаємо цибулю.

3. Кріп дрібно нарізаємо, додаємо суміш, перемішуємо. Якщо суміш вийшла густою, додаємо воду.

4. На дно сковороди кладемо кілька лаврових листів. Потім викладаємо в один шар пельмені і заливаємо сумішшю, щоб всі пельмені були покриті. Зверху посипаємо тертим сиром.

5. Розігріваємо духовку до 200 градусів і випікаємо протягом 25-30 хвилин.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт яловичих стейків в багеті.