час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 1 год

Порції: 4

Інгредієнти:

1 склянка рису

Популярні новини зараз

Нові правила мобілізації: хто з ухилянтів більше не сховається вдома

Україну охопив спалах небезпечної хвороби: лише у столиці – понад 150 заражених

10 місяців за загибель під час інтиму: чоловік задушив дівчину статевим органом

Навіть вдома не сховаєшся від мобілізації: як ТЦК дістає ухилянтів у віддаленому режимі

Показати ще

300 г свинячого фаршу

1 білокачанна капуста

1 цибулина

2 моркви

2 ст. л. рослинного масла

1 ст. л. томатної пасти

сіль і перець за смаком

приправи за смаком

зелень за смаком

Приготування:

1. Нарізаємо капусту, цибулю. Натираємо моркву.

2. Включаємо мультиварку в режимі "випічка", кладемо фарш і готуємо близько 15 хвилин.

3. У той же час обсмажуємо на сковороді цибулю на рослинній олії, додаємо моркву і капусту. Обсмажуємо близько 15 хвилин.

4. Фарш в мультиварці розбиваємо дерев'яною лопаткою. Перекладаємо овочі в каструлю, перемішуємо з фаршем.

5. Додаємо 1 склянку рису, сіль, прец, приправу і томатну пасту. Все перемішуємо, додаємо приблизно 1,5 склянки води.

6. Включаємо мультиварку в режим "плов". Готуємо близько 40 хвилин.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт тушкованої риби під маринадом.