Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 55 хвилин
Порції: 10
Інгредієнти:
1 кг картоплі
ПФУ ходитиме з перевірками по домівках: за що можуть скасувати субсидію
Нові ліміти на карткові перекази: які обмеження діють і кого стосуються
Ухилянтів виженуть із засідки: стартують масові перевірки
"Мінімалка" до 20 тисяч грн: українцям хочуть майже вдвічі підняти оклади
500 г білих грибів
30 г вершкового масла
2 головки цибулі
1 яйце
2 ст. л. борошна
сіль і перець за смаком
Приготування:
1. Картоплю крупно нарізаємо і варимо. Потім зливаємо воду, ставимо каструлю на середній вогонь і випаровуємо рідину. Додаємо масло і перець, подрібнюємо в пюре. Даємо охолонути, додаємо яйце і борошно, ретельно перемішуємо.
2. Подрібнену цибулю обсмажуємо до золотистого кольору, додаємо дрібно нарізані гриби, приправляємо, тушкуємо до готовності.
3. Картопляне тісто розділяємо на коржі, в центр кожного кладемо грибну начинку, з'єднуємо край. Занурюємо в борошні і смажимо на середньому вогні до готовності. Подаємо зі сметаною.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт риби в картопляній скоринці.