Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 55 хвилин

Порції: 10

Інгредієнти:

1 кг картоплі

Популярні новини зараз

Заплатите за всіх сусідів: "Київводоканал" терміново попередив споживачів

Гороскоп на сьогодні, 20 квітня: неділя викликів і рішучості – кому посміхнеться удача, а кого чекають неприємні сюрпризи

Повістки посиплються прямо в SMS: звідки українцям чекати несподіванок окрім ТЦК

В українців "відіжмуть" землю, а ви і не знатимете – як убезпечити майно

Показати ще

500 г білих грибів

30 г вершкового масла

2 головки цибулі

1 яйце

2 ст. л. борошна

сіль і перець за смаком

Приготування:

1. Картоплю крупно нарізаємо і варимо. Потім зливаємо воду, ставимо каструлю на середній вогонь і випаровуємо рідину. Додаємо масло і перець, подрібнюємо в пюре. Даємо охолонути, додаємо яйце і борошно, ретельно перемішуємо.

2. Подрібнену цибулю обсмажуємо до золотистого кольору, додаємо дрібно нарізані гриби, приправляємо, тушкуємо до готовності.

3. Картопляне тісто розділяємо на коржі, в центр кожного кладемо грибну начинку, з'єднуємо край. Занурюємо в борошні і смажимо на середньому вогні до готовності. Подаємо зі сметаною.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт риби в картопляній скоринці.