Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 1 год

Порції: 4

Інгредієнти:

½ моркви

Популярні новини зараз

Серед осені знову настане весна: синоптики повідомили, якою погодою здивує листопад

Серйозний стрибок тарифів на воду: кому доведеться платити майже 100 грн за куб

"Час спливає": експерт, який передбачав повномасштабне вторгнення, приголомшив новим прогнозом

Батьки школярів виступили проти нової реформи освіти: що вимагають

Показати ще

1 головка цибулі

3 ст. л. борошна

2 ст. л. оливкової олії

1 ч. л. оцту

сіль і спеції за смаком

2 ст. л. томатної пасти

2 минтая

Приготування:

1. Солимо шматочки минтая, обсмажуємо на розігрітій сковороді.

2. Цибулю і моркву обсмажуємо окремо.

3. У глибокий посуд викладаємо рибу і овочі, додаємо томатну пасту, розведену невеликою кількістю води і оцет.

4. Тушкуємо все до готовності. Солимо і перчимо.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт біскотті з апельсином.