Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 1 год

Порції: 4

Інгредієнти:

½ моркви

Популярні новини зараз

Україну охопив спалах небезпечної хвороби: лише у столиці – понад 150 заражених

Навіть вдома не сховаєшся від мобілізації: як ТЦК дістає ухилянтів у віддаленому режимі

У школах викладатимуть новий предмет: такого ще освітяни не бачили

Пенсія без стажу: кому платитимуть 8 тисяч гривень щомісяця

Показати ще

1 головка цибулі

3 ст. л. борошна

2 ст. л. оливкової олії

1 ч. л. оцту

сіль і спеції за смаком

2 ст. л. томатної пасти

2 минтая

Приготування:

1. Солимо шматочки минтая, обсмажуємо на розігрітій сковороді.

2. Цибулю і моркву обсмажуємо окремо.

3. У глибокий посуд викладаємо рибу і овочі, додаємо томатну пасту, розведену невеликою кількістю води і оцет.

4. Тушкуємо все до готовності. Солимо і перчимо.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт біскотті з апельсином.