Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 1 год
Порції: 4
Інгредієнти:
½ моркви
До школи у суботу: дітлахам впровадили 6-денний навчальний тиждень
Банківські перекази за новими правилами: які зміни з жовтня
Новий предмет у школах обурив батьків: не довіряють вчителям
Блекаути та холодні батареї: які міста під найбільшою загрозою
1 головка цибулі
3 ст. л. борошна
2 ст. л. оливкової олії
1 ч. л. оцту
сіль і спеції за смаком
2 ст. л. томатної пасти
2 минтая
Приготування:
1. Солимо шматочки минтая, обсмажуємо на розігрітій сковороді.
2. Цибулю і моркву обсмажуємо окремо.
3. У глибокий посуд викладаємо рибу і овочі, додаємо томатну пасту, розведену невеликою кількістю води і оцет.
4. Тушкуємо все до готовності. Солимо і перчимо.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт біскотті з апельсином.