Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 1 год
Порції: 4
Інгредієнти:
½ моркви
Україну охопив спалах небезпечної хвороби: лише у столиці – понад 150 заражених
Навіть вдома не сховаєшся від мобілізації: як ТЦК дістає ухилянтів у віддаленому режимі
У школах викладатимуть новий предмет: такого ще освітяни не бачили
Пенсія без стажу: кому платитимуть 8 тисяч гривень щомісяця
1 головка цибулі
3 ст. л. борошна
2 ст. л. оливкової олії
1 ч. л. оцту
сіль і спеції за смаком
2 ст. л. томатної пасти
2 минтая
Приготування:
1. Солимо шматочки минтая, обсмажуємо на розігрітій сковороді.
2. Цибулю і моркву обсмажуємо окремо.
3. У глибокий посуд викладаємо рибу і овочі, додаємо томатну пасту, розведену невеликою кількістю води і оцет.
4. Тушкуємо все до готовності. Солимо і перчимо.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт біскотті з апельсином.