Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 25 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

225 г рисової локшини

Популярні новини зараз

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям

Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину

Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах

Показати ще

500 г свинячого філе

2 ст. л. рослинного масла

3 зубчики часнику

2 головки цибулі

2 ст. л. карі

3 жовтих перця

2 ст. л. рибного соусу

50 г кінзи

50 г листя базиліка

Приготування:

1. Рисову локшину заливаємо окропом і тримаємо у воді приблизно 7 хвилин, поки вона не стане м'якою. Зливаємо воду і перекладаємо локшину у велику миску. Півсклянки води від локшини залишаємо для фаршу.

2. Розігріваємо у великій сковороді 1 ст. л. масла, кидаємо в нього дрібно нарізаний часник і смажимо 1 хвилину. Додаємо свиняче філе, нарізане невеликими шматками і готуємо 3-4 хвилини, постійно помішуючи.

3. Обсмажену свинину перекладаємо в миску. Додаємо в сковороду олію і смажимо у ньому на середньому вогні подрібнену цибулю і перець приблизно 3 хвилини.

4. Коли овочі стануть м'якими, повертаємо свинину в сковороду і посипаємо каррі. Помішуючи, готуємо ще 1 хвилину.

5. Далі вливаємо чверть склянки води від локшини в сковороду з м'ясом, перемішуємо і кладемо м'ясо в миску з локшиною. Додаємо рибний соус, ще трохи води і кінзу з базиліком.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт бананового пирога, який тане в роті.