Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 25 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
225 г рисової локшини
Українців обтяжать додатковою платіжкою: за що доведеться віддати до 1000 грн
Україну накриє мокрим снігом: синоптикиня розповіла про швидке похолодання до -12, коли готувати шапки
Українцям виплатять від 1500 до 8000 грн: хто й на яких умовах отримає допомогу
Дітей у школах оцінюватимуть по-новому: що зміниться
500 г свинячого філе
2 ст. л. рослинного масла
3 зубчики часнику
2 головки цибулі
2 ст. л. карі
3 жовтих перця
2 ст. л. рибного соусу
50 г кінзи
50 г листя базиліка
Приготування:
1. Рисову локшину заливаємо окропом і тримаємо у воді приблизно 7 хвилин, поки вона не стане м'якою. Зливаємо воду і перекладаємо локшину у велику миску. Півсклянки води від локшини залишаємо для фаршу.
2. Розігріваємо у великій сковороді 1 ст. л. масла, кидаємо в нього дрібно нарізаний часник і смажимо 1 хвилину. Додаємо свиняче філе, нарізане невеликими шматками і готуємо 3-4 хвилини, постійно помішуючи.
3. Обсмажену свинину перекладаємо в миску. Додаємо в сковороду олію і смажимо у ньому на середньому вогні подрібнену цибулю і перець приблизно 3 хвилини.
4. Коли овочі стануть м'якими, повертаємо свинину в сковороду і посипаємо каррі. Помішуючи, готуємо ще 1 хвилину.
5. Далі вливаємо чверть склянки води від локшини в сковороду з м'ясом, перемішуємо і кладемо м'ясо в миску з локшиною. Додаємо рибний соус, ще трохи води і кінзу з базиліком.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт бананового пирога, який тане в роті.