Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 1 год

Порції: 4

Інгредієнти:

4 філе тіляпії

Популярні новини зараз

Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф

В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись

Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Показати ще

2 яйця

4 картоплі

2 ст. л. борошна

сіль за смаком

2 ст. л. рослинної олії

Приготування:

1. Натираємо картоплю на крупній тертці.

2. Додаємо яйця, борошно, сіль і перемішуємо.

3. Філе риби обвалюємо з двох сторін у борошні.

4. Далі з двох сторін притискаємо до риби картопляну масу. Акуратно кладемо рибу на сковороду з розігрітим маслом. Смажимо на середньому вогні.

5. Коли одна сторона буде готова, перевертаємо на іншу. Зменшуємо вогонь і смажимо до готовності.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт біскотті з апельсином.