Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 1 год
Порції: 4
Інгредієнти:
4 філе тіляпії
Популярні новини зараз
Показати ще
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф
В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись
Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить
Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
2 яйця
4 картоплі
2 ст. л. борошна
сіль за смаком
2 ст. л. рослинної олії
Приготування:
1. Натираємо картоплю на крупній тертці.
2. Додаємо яйця, борошно, сіль і перемішуємо.
3. Філе риби обвалюємо з двох сторін у борошні.
4. Далі з двох сторін притискаємо до риби картопляну масу. Акуратно кладемо рибу на сковороду з розігрітим маслом. Смажимо на середньому вогні.
5. Коли одна сторона буде готова, перевертаємо на іншу. Зменшуємо вогонь і смажимо до готовності.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт біскотті з апельсином.