Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 1 год
Порції: 4
Інгредієнти:
4 філе тіляпії
Поясніть, звідки долари: українцям почали задавати питання у банку
Ухилянтів хочуть дістати за кордоном: що будуть робити ТЦК
Українців позбавлять важливої виплати: кому більше не буде допомагати держава
Навіть родичів змусять платити: українцям доведеться повернути державі пільги на оплату комуналки
2 яйця
4 картоплі
2 ст. л. борошна
сіль за смаком
2 ст. л. рослинної олії
Приготування:
1. Натираємо картоплю на крупній тертці.
2. Додаємо яйця, борошно, сіль і перемішуємо.
3. Філе риби обвалюємо з двох сторін у борошні.
4. Далі з двох сторін притискаємо до риби картопляну масу. Акуратно кладемо рибу на сковороду з розігрітим маслом. Смажимо на середньому вогні.
5. Коли одна сторона буде готова, перевертаємо на іншу. Зменшуємо вогонь і смажимо до готовності.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт біскотті з апельсином.