Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 8
Склад:
150 г печива
75 р масла
75 г цукру
Дають лише 3 дні: в Україні змінилися правила повісток поштою, що це змінює для чоловіків
Гороскоп на 23 листопада для всіх знаків Зодіаку: Близнюки рулюватимуть суботою, Скорпіонів все-таки виведуть із себе
"Найстрашніше, що це початок": відома астрологиня попередила українців про небезпеку
Зміни в правилах обміну валюти: заначка може перетворитися на розчарування
1 х 397 г згущеного молока
1 ч. л. екстракту ванілі
300 мл вершків
3 маленьких стиглих банана, нарізаних
50 г темного шоколаду
Приготування:
1. Викладаємо основу глибокого противеня товщиною 20 см папером для випічки.
2. Щоб зробити основу, кришимо печиво до дрібних крихт і плавим масло на повільному вогні. Змішуємо суміш. Викладаємо ложкою в основу противеня. Поміщаємо в холодильник на 15 хвилин.
3. Щоб зробити начинку, нагріваємо масло і цукор в маленькій антипригарній каструлі і перемішуємо на повільному вогні. Доводимо згущене молоко до кипіння, помішуючи, протягом 2-3 хвилин. Додаємо ваніль. Тримаємо в холодильнику не менше 1 години.
4. Вершки збиваємо в мисці до появи м'яких піків.
5. Распологаем скибочки банана поверх іриски. Зливаємо або наливаємо вершки зверху. Залишаємо в холодильнику на годину.
На порталі Знай.иа ви також можете знайти рецепт супу з сочевицею і беконом.