Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
250 г борошна
½ ч. л. розпушувача
250 г цукрової пудри
Податкова перевіряє українців за кордоном: що вже відомо
Розмір виплат зміниться: що чекає на пенсіонерів у 2025 році
Багатогодинні черги до ТЦК відміняються: у "Резерв+" запрацювала довгоочікувана функція
Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання
3 яйця
200 г подрібнених лісових горіхів
1 великий апельсин
Приготування:
1. Розігріваємо духовку до 170 градусів і викладаємо велике деко пергаментом.
2. Змішуємо борошно, розпушувач і цукор в мисці і повільно додаємо яйця, щоб зробити тісто. Змішуємо фундук і апельсинову цедру.
3. На злегка посипану борошном поверхню обережно викладаємо суміш і поділяємо її на 2 частини. Звертаємо в рулети, кожен довжиною приблизно 25 см. Поміщаємо на деко і випікаємо протягом 25 хвилин.
4. Виймаємо з духовки, даємо трохи охолонути, потім розрізаємо кожен рулет на товсті скибочки. Кладемо скибочки на деко.
5. Повертаємо деко в духовку і запікаємо ще 5-7 хвилин, перевертаємо і продовжуємо пекти ще 5-7 хвилин до золотисто-коричневого кольору. Виймаємо з духовки і охолоджуємо на решітці.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт червоної квасолі з тунцем і локшиною.