Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4

Інгредієнти:

250 г борошна

½ ч. л. розпушувача

250 г цукрової пудри

Популярні новини зараз

Відбирають телефони та "пакують" у бусики: нардеп зізнався, чи отримують ТЦК укази "зверху"

Воду з-під крана пити не можна: українців суворо попередили щодо якості

Українцям перекреслюють роки життя: частину стажу скасують без попередження - кого стосується

Українки масово розривають сім'ї, щоб отримати громадянство ЄС

Показати ще

3 яйця

200 г подрібнених лісових горіхів

1 великий апельсин

Приготування:

1. Розігріваємо духовку до 170 градусів і викладаємо велике деко пергаментом.

2. Змішуємо борошно, розпушувач і цукор в мисці і повільно додаємо яйця, щоб зробити тісто. Змішуємо фундук і апельсинову цедру.

3. На злегка посипану борошном поверхню обережно викладаємо суміш і поділяємо її на 2 частини. Звертаємо в рулети, кожен довжиною приблизно 25 см. Поміщаємо на деко і випікаємо протягом 25 хвилин.

4. Виймаємо з духовки, даємо трохи охолонути, потім розрізаємо кожен рулет на товсті скибочки. Кладемо скибочки на деко.

5. Повертаємо деко в духовку і запікаємо ще 5-7 хвилин, перевертаємо і продовжуємо пекти ще 5-7 хвилин до золотисто-коричневого кольору. Виймаємо з духовки і охолоджуємо на решітці.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт червоної квасолі з тунцем і локшиною.