Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 35 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

1,5 склянки червоної сочевиці

Популярні новини зараз

Заплатите за троюрідну тітку, яку ніколи не бачили: на українців хочуть повісити борги померлих родичів

Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку"

Тіна Кароль пішла у відрив без одягу та зі склянкою: "Я зцілюю себе"

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Показати ще

125 г бекону

2 головки цибулі

сіль за смаком

1 зубчик часнику

20 мл вершків

Приготування:

1. Сочевицю заливаємо великою кількістю води, варимо до тих пір, поки вона не почне розварюватися. Трохи солимо.

2. Нарізаємо цибулю і бекон. Підсмажуємо на сковорідці до коричневої скоринки.

3. Додаємо в сочевицю бекон і цибулю, варимо ще 5 хвилин.

4. Вливаємо вершки, вимикаємо вогонь.

5. Додаємо нарізаний тонкими пластинами часник. Залишаємо приблизно на 10 хвилин.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт курячих стегон з лимоном і імбиром.