Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 20 хвилин
Порції: 6
Інгредієнти:
400 г червоної квасолі
Популярні новини зараз
Показати ще
Українці ломляться у ТЦК перед ухваленням нового закону про мобілізацію: але добровольцями "майже не пахне"
У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося
У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки
Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура
100 г філе тунця
50 г червоної цибулі
100 г руколи
50 мл оливкової олії
4 зубчики часнику
1 лимон
1 л курячого бульйону
250 г яєчної локшини
сіль і перець за смаком
Приготування:
1. Готову квасолю змішуємо з подрібненою червоною цибулею, руколою, тиском часником, оливковою олією, лимонним соком і шматочками тунця.
2. Варимо яєчну локшину до стану альденте, воду зливаємо.
3. У глибокій сковороді розігріваємо курячий бульйон, кладемо туди локшину і квасолю з тунцем. Перемішуємо і тушкуємо на повільному вогні ще 2 хвилини.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт свинячої буженини.