Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 40 хвилин
Порції: 5
Інгредієнти:
500 г печінки
Ваша пенсія може бути значно вищою: як змусити ПФУ доплачувати 1300 грн щомісяця
В українців "відіжмуть" землю, а ви і не знатимете – як убезпечити майно
Водіїв попередили про важливий документ: не подбаєте – готуйте валізу грошей
Пенсія на картку більше не прийде: кого терміново чекають в ПФУ
3 ст. л. борошна
1 морквина
1 цибулина
1 яйце
1 ст. л. сметани
½ ч. л. солі
сода на кінчику ножа
Приготування:
1. Очищаємо печінку, пропускаємо через м'ясорубку разом з невеликою цибулиною.
2. Моркву натираємо на тертці. У мисці змішуємо яйце і сметану. Додаємо борошно, сіль, фарш, моркву, соду. Добре перемішуємо.
3. Викладаємо фарш столовою ложкою на попередньо прогріту, змащену рослинним маслом сковороду у формі оладок. Готуємо на середньому вогні, поки не з'явиться золотава скоринка.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт італійських пончиків.