Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 40 хвилин
Порції: 5
Інгредієнти:
500 г печінки
Популярні новини зараз
Показати ще
Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики
Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
3 ст. л. борошна
1 морквина
1 цибулина
1 яйце
1 ст. л. сметани
½ ч. л. солі
сода на кінчику ножа
Приготування:
1. Очищаємо печінку, пропускаємо через м'ясорубку разом з невеликою цибулиною.
2. Моркву натираємо на тертці. У мисці змішуємо яйце і сметану. Додаємо борошно, сіль, фарш, моркву, соду. Добре перемішуємо.
3. Викладаємо фарш столовою ложкою на попередньо прогріту, змащену рослинним маслом сковороду у формі оладок. Готуємо на середньому вогні, поки не з'явиться золотава скоринка.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт італійських пончиків.