Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 1 год
Порції: 6
Інгредієнти:
800 г борошна
Кардинальні зміни у мобілізації: торкнеться навіть заброньованих
Українців позбавлять важливої виплати: кому більше не буде допомагати держава
Навіть родичів змусять платити: українцям доведеться повернути державі пільги на оплату комуналки
Українки масово розривають сім'ї, щоб отримати громадянство ЄС
2 склянки води
сіль за смаком
2 пучка зелені
1 ст. л. топленого масла
1 головка цибулі
Приготування:
1. З борошна, солі і холодної води замішуємо круте тісто, накриваємо і даємо йому постояти 20-30 хвилин, потім нарізаємо на шматки і розкачуємо тонкі кружечки.
2. Для начинки подрібнюємо листя зелені, нарізаємо цибулю тонкими півкільцями і тушкуємо на середньому вогні в сотейнику з 1 ст. л. топленого масла до м'якості протягом 3-4 хвилин.
3. Знімаємо з вогню і охолоджуємо. Додаємо зелень і перемішуємо.
4. Викладаємо подрібнену зелень на половину кружечка тіста, солимо, перчимо і защипуємо у формі півкола.
5. Обсмажуємо на сухій сковороді без олії по 2 хвилини з кожного боку.
6. Подаємо, змащуємо топленим маслом.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт сирних сочников.