Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 40 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
1,5 кг картоплі
Україну охопив спалах небезпечної хвороби: лише у столиці – понад 150 заражених
ТЦК блокує відстрочки, незважаючи на закон: нова пастка для чоловіків у "Резерв+"
ТЦК не мають права вимагати: омбудсман пройшовся по вуличним рейдам з мобілізації
Як працюватимуть "мобільні ТЦК": не автобуси з повістками, а нова тактика мобілізації
¾ л молока
4 яйця
вершкове масло за смаком
мускатний горіх за смаком
сіль і перець за смаком
Приготування:
1. Очищаємо картоплю, нарізаємо на тонкі скибочки, викладаємо у форму для випікання, попередньо змащену олією.
2. Посипаємо перцем, тертим мускатним горіхом і солимо.
3. Збиваємо яйця з молоком.
4. Картоплю поливаємо збитими яйцями і ставимо в духовку на пів години.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт кавових мафінів з корицею.