Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 1 год
Порції: 6
Інгредієнти:
240 г борошна
Податкова перевіряє українців за кордоном: що вже відомо
Розмір виплат зміниться: що чекає на пенсіонерів у 2025 році
"Бусифікацію" обіцяють викорінити: ТЦК застосують новий підхід до мобілізації
Пенсіонерам "навісять" новий фінансовий тягар: ніяких пільг не чекайте
2 яйця
100 г вершкового масла
200 г сиру
100 г цукрової пудри
20 г сметани
¼ ч. л. розпушувача
щіпка солі
Приготування:
1. 200 г сиру, 40 г цукрової пудри, 30 г борошна, 20 г сметани і 0,5 жовтка кладемо в миску і перемішуємо міксером.
2. Для тіста складаємо в миску м'яке масло, 1 яйце, сіль і цукрову пудру. Гарненько збиваємо міксером.
3. Змішуємо борошно і розпушувач і додаємо до тіста. Гарненько перемішуємо.
4. Тісто ліпимо в грудку. Ділимо його на 6 частин. Кожну частину скачуємо в недовгу ковбаску. Розкачуємо на присипаній борошном поверхні.
5. Кладемо по 45 г начинки на одну половинку а другий накриваємо її зверху.
6. Розігріваємо духовку до 200 градусів. Кладемо сочники на папір для випічки змащуємо їх жовтком. Випікаємо в духовці протягом 25 хвилин.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт італійських пончиків.