Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 1 год
Порції: 6
Інгредієнти:
240 г борошна
Запитай у дружини або мами: які документи потрібні українським чоловікам для оновлення даних у ТЦК
Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову
2 яйця
100 г вершкового масла
200 г сиру
100 г цукрової пудри
20 г сметани
¼ ч. л. розпушувача
щіпка солі
Приготування:
1. 200 г сиру, 40 г цукрової пудри, 30 г борошна, 20 г сметани і 0,5 жовтка кладемо в миску і перемішуємо міксером.
2. Для тіста складаємо в миску м'яке масло, 1 яйце, сіль і цукрову пудру. Гарненько збиваємо міксером.
3. Змішуємо борошно і розпушувач і додаємо до тіста. Гарненько перемішуємо.
4. Тісто ліпимо в грудку. Ділимо його на 6 частин. Кожну частину скачуємо в недовгу ковбаску. Розкачуємо на присипаній борошном поверхні.
5. Кладемо по 45 г начинки на одну половинку а другий накриваємо її зверху.
6. Розігріваємо духовку до 200 градусів. Кладемо сочники на папір для випічки змащуємо їх жовтком. Випікаємо в духовці протягом 25 хвилин.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт італійських пончиків.