Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 35 хвилин

Порції: 8

Інгредієнти:

3 бісквітні основи для торта

Популярні новини зараз

Гороскоп на сьогодні 19 листопада: статус Водоліїв, стабільність Терезів та продуктивність Близнюків

Що приготувати, коли немає світла: кілька ідей, які не потребують наявності плити

Українцям пояснили, що буде у разі дефіциту газу: кому відключать насамперед

Можна не платити: українцям скасували дві комунальні платіжки

Показати ще

100 мл еспрессо

100 г гіркого шоколаду

370 мл вершків

250 г сиру маскарпоне

4 яєчних жовтка

120 г цукру

2 ст. л. цукрової пудри

3 ст. л. какао

Приготування:

1. Робимо перший крем: жовтки і цукор збиваємо до пишноти, потім додаємо маскарпоне і збиваємо ще 3-4 хвилини. Перший корж просочуємо еспресо. Далі на нього викладаємо крем, посипаємо какао і накриваємо другим коржем.

2. Для другого крему 200 мл холодних вершків збиваємо на льоду до загустіння, потім додаємо цукрову пудру і збиваємо до стану густого крему. Викладаємо крем на корж і розрівнюємо. Третій корж збризкуємо еспресо і кладемо зверху.

3. Готуємо ганаш: 170 мл вершків нагріваємо на водяній бані, але не кип'ятимо. Як тільки вони будуть близькі до закипання, додаємо в них шоколад і готуємо до однорідності. Далі готовим ганашем обмазуємо весь торт і залишаємо його в холодильнику мінімум на годину.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт італійських пончиків.