Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 35 хвилин
Порції: 8
Інгредієнти:
3 бісквітні основи для торта
Податкова перевіряє українців за кордоном: що вже відомо
В Україні змінюють "заморожені" тарифи: які послуги подорожчали більше за інші, є і 60% росту
Коли скасують графіки відключення світла: хто та як формував черги
Українцям виплатять по 4 500 гривень: кому пощастить отримати допомогу
100 мл еспрессо
100 г гіркого шоколаду
370 мл вершків
250 г сиру маскарпоне
4 яєчних жовтка
120 г цукру
2 ст. л. цукрової пудри
3 ст. л. какао
Приготування:
1. Робимо перший крем: жовтки і цукор збиваємо до пишноти, потім додаємо маскарпоне і збиваємо ще 3-4 хвилини. Перший корж просочуємо еспресо. Далі на нього викладаємо крем, посипаємо какао і накриваємо другим коржем.
2. Для другого крему 200 мл холодних вершків збиваємо на льоду до загустіння, потім додаємо цукрову пудру і збиваємо до стану густого крему. Викладаємо крем на корж і розрівнюємо. Третій корж збризкуємо еспресо і кладемо зверху.
3. Готуємо ганаш: 170 мл вершків нагріваємо на водяній бані, але не кип'ятимо. Як тільки вони будуть близькі до закипання, додаємо в них шоколад і готуємо до однорідності. Далі готовим ганашем обмазуємо весь торт і залишаємо його в холодильнику мінімум на годину.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт італійських пончиків.