Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 1 год
Порції: 4
Інгредієнти:
листя кінзи за смаком
Заброньованим почнуть розсилати повістки: хто втратить захист від мобілізації за лічені дні - перелік
На межі виживання кожен третій пенсіонер: які результати дала індексація
Менше пільг і більше вимог: соціальну допомогу платитимуть за новими критеріями
Мобілізація чоловіків предпенсійного віку: що роблять ТЦК з чоловіками 50+
½ склянки перлової крупи
1 ч. л. оливоквого масла
3 помідора
1 зубчик часнику
1 ч. л. базиліка
¼ ч. л. червоного перцю
2 ст. л. томатної пасти
½ ч. л. цукру
сіль за смаком
сир фета за смаком
Приготування:
1. Додаємо в каструлю олію і обсмажуємо часник до золотистого кольору.
2. Додаємо перловку, томати, базилік, томатну пасту, червоний перець, сіль і цукор разом з чашкою гарячої води. Перемішуємо і готуємо 40-50 хвилин, час від часу помішуючи, щоб запобігти злипання крупи, і підливаючи гарячу воду коли це необхідно.
3. Коли буде готове різотто, приправляємо за смаком і кладемо в тарілки. Зверху посипаємо сиром фета і кінзою. Подаємо гарячим.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт пирога з сиром і сосисками.