Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 1 год
Порції: 4
Інгредієнти:
листя кінзи за смаком
Надіються всі, але мало хто відчує: чого чекати від індексації пенсій у 2025 році
Будуть великі штрафи: з якого віку юнаків чекають у ТЦК
Коли скасують графіки відключення світла: хто та як формував черги
Зміни в правилах обміну валюти: заначка може перетворитися на розчарування
½ склянки перлової крупи
1 ч. л. оливоквого масла
3 помідора
1 зубчик часнику
1 ч. л. базиліка
¼ ч. л. червоного перцю
2 ст. л. томатної пасти
½ ч. л. цукру
сіль за смаком
сир фета за смаком
Приготування:
1. Додаємо в каструлю олію і обсмажуємо часник до золотистого кольору.
2. Додаємо перловку, томати, базилік, томатну пасту, червоний перець, сіль і цукор разом з чашкою гарячої води. Перемішуємо і готуємо 40-50 хвилин, час від часу помішуючи, щоб запобігти злипання крупи, і підливаючи гарячу воду коли це необхідно.
3. Коли буде готове різотто, приправляємо за смаком і кладемо в тарілки. Зверху посипаємо сиром фета і кінзою. Подаємо гарячим.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт пирога з сиром і сосисками.