Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 2
Інгредієнти:
100 г нуту
Влаштувався на роботу — забудь про ТЦК: юрист роз’яснив несподівану норму для призовників
Українцям масово скасовують соцвиплати: влаштують ретельну перевірку - за що каратимуть
Мобілізація наосліп: у ЗСУ розкритикували роботу ТЦК – що не так з набором новобранців
Всі посилки блокуватимуть: Нова пошта вводить жорсткі обмеження з червня
2 баклажана
4 ст. л. оливкової олії
1 пучок кінзи
4 стебла петрушки
2 зубчики часнику
2 ст. л. лимонного соку
1 ст. л. білого винного оцту
½ ч. л. насіння зіри
½ ч. л. меленої паприки
морська сіль за смаком
Приготування:
1. Нут замочуємо на ніч. Після зливаємо воду і варимо до готовності в підсоленій воді 60-90 хвилин.
2. Нарізаємо баклажани на великі кубики, обсмажуємо на оливковій олії з усіх боків до рум'яної скоринки, солимо і тушкуємо до м'якості.
3. Подрібнюємо кінзу, петрушку і часник, додаємо паприку, зіру, оливкову олію, оцет і лимонний сік.
4. Змішуємо нут, баклажан і заправку, солимо за смаком. Залишаємо в холодильнику приблизно на 2 години.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт борщу з куркою.