Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 40 хвилин

Порції: 6

Інгредієнти:

1 буряк

Популярні новини зараз

Гороскоп на 23 листопада для всіх знаків Зодіаку: Близнюки рулюватимуть суботою, Скорпіонів все-таки виведуть із себе

Оплата комунальних послуг: що обов'язково потрібно перевіряти, щоб не втратити гроші

Багатогодинні черги до ТЦК відміняються: у "Резерв+" запрацювала довгоочікувана функція

Не наплутайте з показниками лічильників цього місяця: Нафтогаз звернувся до українців

Показати ще

600 г курки

4 картоплі

200 г капусти

1 головка цибулі

2 моркви

4 зубчики часнику

сметана за смаком

1 ст. л. томатної пасти

Приготування:

1. Курку поділяємо на частини і варимо. Солимо бульйон.

2. Коли вода закипить додаємо нарізану картоплю.

3. Буряк і моркву натираємо на тертці. Цибулю дрібно ріжемо. Подрібнюємо часник. Далі обсмажуємо на соняшниковій олії протягом 5 хвилин. Додаємо томатну пасту.

4. Шаткуємо й додаємо в бульйон капусту.

5. Коли картопля стане м'якою, додаємо заправку, залишаємо ще на 3-5 хвилин.

6. При подачі на стіл додаємо сметану.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт вершкового супу з сьомгою.