Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 50 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
300 г сьомги
Українців обтяжать додатковою платіжкою: за що доведеться віддати до 1000 грн
Українцям виплатять від 1500 до 8000 грн: хто й на яких умовах отримає допомогу
Дітей у школах оцінюватимуть по-новому: що зміниться
"Час спливає": експерт, який передбачав повномасштабне вторгнення, приголомшив новим прогнозом
500 г картоплі
300 г помідорів
200 г цибулі-порею
500 мл вершків
150 г моркви
сіль і перець за смаком
2 ст. л. рослинного масла
Приготування:
1. Нарізаємо кільцями цибулю, моркву натираємо на тертці. Очищаємо і нарізаємо кубиками картоплю. Сьомгу нарізаємо кубиками.
2. Помідори очищаємо від шкірки, нарізаємо кубиками.
3. У каструлі на олії обсмажуємо цибулю і моркву. Додаємо помідори, злегка обсмажуємо. Потім наливаємо 1 л води і доводимо до кипіння.
4. Коли вода закипить, додаємо картоплю, солимо і варимо 5-7 хвилин. Потім додаємо сьомгу, а за нею вершки. Варимо до готовності картоплі (3-5 хвилин).
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт бананового печива.