Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
500 г філе лосося
Гуртожиток, старий Daewoo та майже 3 мільйони: як живе насправді голова сумської нацполіції Олександр Мартім'янов
Переказав гроші дружині - отримав штраф: у ДПС попередили, кого обкладуть податками
Вже заходять у міста: українців попередили про нашестя небезпечних тварин
В Україні скасовують централізоване опалення: як грітимемось взимку
3 ст. л. соєвого соусу
3 ст. л. білого сухого вина
1 ч. л. бальзамічного оцту
1 ст. л. кунжутного насіння
2 ч. л. цукрової пудри
Приготування:
1. Змішуємо соєвий соус, вино, оцет і одну ложку цукрової пудри. Підігріваємо, поки пудра повністю не розчиниться. Охолоджуємо.
2. Лосося нарізаємо невеликими шматочками, заливаємо соусом, маринуємо пів години.
3. Далі виймаємо філе з соусу, обсушуємо і обсмажуємо з обох боків до золотистого кольору.
4. В маринад додаємо ще одну ложку цукрової пудри, нагріваємо на повільному вогні, поки він не загусне. Обмазуємо філе і посипаємо його кунжутом.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт крему "Рафаелло".