Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 2
Інгредієнти:
120 г баклажанів
Популярні новини зараз
Показати ще
Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа
Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот
1 ч. л. борошна
зелена цибуля за смаком
20 г шпинату
4 ст. л. рослинного масла
1 помідор
зелений салат за смаком
сіль за смаком
1 солодкий перець
Приготування:
1. Очищаємо і нарізаємо кружечками баклажани. Кожен занурюємо в борошно і обсмажуємо в гарячому рослинному маслі.
2. Нарізаємо зелену цибулю, шпинат, болгарський перець, петрушку і помідори. Солимо і обсмажуємо на середньому вогні протягом 5 хвилин.
3. Далі викладаємо баклажани у форму для запікання. Заливаємо обсмаженою овочевою сумішшю і готуємо в духовці протягом 10-15 хвилин. Подаємо в холодному вигляді.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт сирного кексу з яйцями.