Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

700 г яблук

Популярні новини зараз

Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть

Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею

"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються

Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає

Показати ще

500 г листкового тіста

2 ст. л. коричневого цукру

20 г вершкового масла

1 ч. л. кориці

100 г мигдалю

100 г родзинок

2 ст. л. бренді

100 г панірувальних сухарів

Приготування:

1. Для начинки вимиваємо, розрізаємо на четвертинки і видаляємо серцевину у яблук. Кладемо в сковороду яблука, цукор, вливаємо бренді і тушкуємо на середньому вогні до випаровування рідини. Змішуємо яблука з ошпареними родзинками, меленим мигдалем і корицею. Викладаємо начинку на тісто.

2. Тісто злегка розгортаємо в одному напрямку у прямокутну форму.

3. Присипаємо меленими сухарями. Викладаємо начинку і акуратно загортаємо в рулет, защипуємо краї.

4. Викладаємо штрудель на деко застелений пекарським папером, змащуємо вершковим маслом. Розігріваємо духовку до 200 градусів і випікаємо протягом 30-40 хвилин.

5. Готовий штрудель ще раз змащуємо маслом і посипаємо цукровою пудрою.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт яблучної шарлотки.