Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 25 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
4 банана
ПриватБанк без попередження блокує рахунки
Гроші списуватимуть з усіх рахунків: нові правила оплати карткою
Важливі зміни у переказах на картки: що впроваджують
ПриватБанк встановлює обмеження: що загрожує пенсіонерам
насіння соняшника за смаком
400 г вівсяних пластівців
родзинки за смаком
Приготування:
1. Подрібнюємо банани в блендері, додаємо вівсянку. Повинна вийти густа маса. Виймаємо з блендера і додаємо інші інгредієнти за смаком.
2. Залишаємо на 5 хвилин, потім викладаємо ложкою печиво на силіконовий килимок.
3. Розігріваємо духовку до 170 градусів і випікаємо печиво приблизно 10-15 хвилин до рум'яної скоринки.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт гарячого мокко з ваніллю.