Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 25 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

4 банана

Популярні новини зараз

ПриватБанк без попередження блокує рахунки

Гроші списуватимуть з усіх рахунків: нові правила оплати карткою

Важливі зміни у переказах на картки: що впроваджують

ПриватБанк встановлює обмеження: що загрожує пенсіонерам

Показати ще

насіння соняшника за смаком

400 г вівсяних пластівців

родзинки за смаком

Приготування:

1. Подрібнюємо банани в блендері, додаємо вівсянку. Повинна вийти густа маса. Виймаємо з блендера і додаємо інші інгредієнти за смаком.

2. Залишаємо на 5 хвилин, потім викладаємо ложкою печиво на силіконовий килимок.

3. Розігріваємо духовку до 170 градусів і випікаємо печиво приблизно 10-15 хвилин до рум'яної скоринки.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт гарячого мокко з ваніллю.