Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 25 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
4 банана
Арктичний холод та потужні снігопади: українців попередили про екстремальну зиму
ТЦК дісталися і жінок: хто опиниться у списках штрафників
Пенсіонерам заборонили одночасно отримувати зарплату та пенсію: кого стосується
Хто має право на частку у спадку навіть попри заповіт
насіння соняшника за смаком
400 г вівсяних пластівців
родзинки за смаком
Приготування:
1. Подрібнюємо банани в блендері, додаємо вівсянку. Повинна вийти густа маса. Виймаємо з блендера і додаємо інші інгредієнти за смаком.
2. Залишаємо на 5 хвилин, потім викладаємо ложкою печиво на силіконовий килимок.
3. Розігріваємо духовку до 170 градусів і випікаємо печиво приблизно 10-15 хвилин до рум'яної скоринки.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт гарячого мокко з ваніллю.