Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
500 г курячої грудки
Росіяни готують найпотужніші удари по Україні
Провал літнього наступу рф та страшна зима: експерт розповів, до чого готуватися
Мобілізація та оголошення у розшук: на кого полюватимуть ТЦК у жовтні 2025
Хто має право на частку у спадку навіть попри заповіт
500 г капусти брокколі
700 мл білого соусу
листя естрагону за смаком
мускатний горіх за смаком
45 г сиру пармезану
50 г панірувальних сухарів
50 г вершкового масла
1 морквина
Приготування:
1. Поділяємо броколі на суцвіття, моркву нарізаємо соломкою. Нарізаємо приготовані курячі грудки смужками і складаємо в змащену маслом форму зі звареними не до готовності брокколі з морквою.
2. Заливаємо білим соусом і естрагоном, мускатним горіхом і тертим пармезаном.
3. Зверху посипаємо сухарями, кладемо шматочки вершкового масла і запікаємо до утворення скоринки.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт ніжного пирога з шинкою.