Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
500 г курячої грудки
У 2026 році залишитесь без квартири: чиє право власності оскаржать
Як зупинити грип у перші години: лікар назвав головну помилку українців
Кабмін ухвалив тариф: скільки будемо платити за куб газу з 1 січня
ПФУ висунув вимоги до пенсіонерів: за ігнорування зупинять виплати
500 г капусти брокколі
700 мл білого соусу
листя естрагону за смаком
мускатний горіх за смаком
45 г сиру пармезану
50 г панірувальних сухарів
50 г вершкового масла
1 морквина
Приготування:
1. Поділяємо броколі на суцвіття, моркву нарізаємо соломкою. Нарізаємо приготовані курячі грудки смужками і складаємо в змащену маслом форму зі звареними не до готовності брокколі з морквою.
2. Заливаємо білим соусом і естрагоном, мускатним горіхом і тертим пармезаном.
3. Зверху посипаємо сухарями, кладемо шматочки вершкового масла і запікаємо до утворення скоринки.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт ніжного пирога з шинкою.