Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
500 г курячої грудки
Тисячі українців звільнять від призову: кого заборонили чіпати ТЦК
Українців позбавлять важливої виплати: кому більше не буде допомагати держава
Гроші на комунальні послуги: ПриватБанк виплатить на картку до 5000 гривень
"Зупинить жінка": екстрасенс побачила завершення війни в Україні
500 г капусти брокколі
700 мл білого соусу
листя естрагону за смаком
мускатний горіх за смаком
45 г сиру пармезану
50 г панірувальних сухарів
50 г вершкового масла
1 морквина
Приготування:
1. Поділяємо броколі на суцвіття, моркву нарізаємо соломкою. Нарізаємо приготовані курячі грудки смужками і складаємо в змащену маслом форму зі звареними не до готовності брокколі з морквою.
2. Заливаємо білим соусом і естрагоном, мускатним горіхом і тертим пармезаном.
3. Зверху посипаємо сухарями, кладемо шматочки вершкового масла і запікаємо до утворення скоринки.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт ніжного пирога з шинкою.