Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

500 г моркви

Популярні новини зараз

Нові правила передачі показників лічильника: про які зміни варто знати

Теріново змінюйте паспорт: українців не випустять за кордон із цими документами, кому треба бігти в ЦНАП

ТЦК побачить усіх: як нові правила мобілізації допоможуть військкоматам знайти чоловіків будь-де

Українцям виплатять від 1500 до 8000 грн: хто й на яких умовах отримає допомогу

Показати ще

¼ склянки молока

2,5 ст. л. манної крупи

3 ст. л. вершкового масла

2 яйця

Приготування:

1. Очищену, вимиту і натерту на тертці моркву кладемо в каструлю. Додаємо гаряче молоко, чайну ложку вершкового масла, трохи цукру і тушкуємо на слабкому вогні до м'якості.

2. Потім додаємо, помішуючи, манну крупу і варимо до загустіння. Готову кашу трохи охолоджуємо, додаємо сирі яйця і сіль.

3. Далі гарненько розмішуємо і в гарячому вигляді ліпимо котлети. Занурюємо їх у сухарі і обсмажуємо на олії.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт яблучного печива.