Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

500 г моркви

Популярні новини зараз

У вас є 7 днів - і без виправдань: ТЦК нагадали, що обов'язково треба зробити тим, у кого є відстрочка чи бронь

Після війни на вагу золота: які професії зроблять вас багатими в Україні через 3–5 років

Відключення триватимуть до весни: де буде найгірша ситуація зі світлом

Обмеження карткових переказів: які ліміти встановлять з нового року

Показати ще

¼ склянки молока

2,5 ст. л. манної крупи

3 ст. л. вершкового масла

2 яйця

Приготування:

1. Очищену, вимиту і натерту на тертці моркву кладемо в каструлю. Додаємо гаряче молоко, чайну ложку вершкового масла, трохи цукру і тушкуємо на слабкому вогні до м'якості.

2. Потім додаємо, помішуючи, манну крупу і варимо до загустіння. Готову кашу трохи охолоджуємо, додаємо сирі яйця і сіль.

3. Далі гарненько розмішуємо і в гарячому вигляді ліпимо котлети. Занурюємо їх у сухарі і обсмажуємо на олії.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт яблучного печива.