Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
500 г моркви
Нові правила передачі показників лічильника: про які зміни варто знати
Теріново змінюйте паспорт: українців не випустять за кордон із цими документами, кому треба бігти в ЦНАП
ТЦК побачить усіх: як нові правила мобілізації допоможуть військкоматам знайти чоловіків будь-де
Українцям виплатять від 1500 до 8000 грн: хто й на яких умовах отримає допомогу
¼ склянки молока
2,5 ст. л. манної крупи
3 ст. л. вершкового масла
2 яйця
Приготування:
1. Очищену, вимиту і натерту на тертці моркву кладемо в каструлю. Додаємо гаряче молоко, чайну ложку вершкового масла, трохи цукру і тушкуємо на слабкому вогні до м'якості.
2. Потім додаємо, помішуючи, манну крупу і варимо до загустіння. Готову кашу трохи охолоджуємо, додаємо сирі яйця і сіль.
3. Далі гарненько розмішуємо і в гарячому вигляді ліпимо котлети. Занурюємо їх у сухарі і обсмажуємо на олії.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт яблучного печива.