Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 45 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
50 г вершкового масла
Заплатите за всіх сусідів: "Київводоканал" терміново попередив споживачів
Ваша пенсія може бути значно вищою: як змусити ПФУ доплачувати 1300 грн щомісяця
Гороскоп на сьогодні, 20 квітня: неділя викликів і рішучості – кому посміхнеться удача, а кого чекають неприємні сюрпризи
В українців "відіжмуть" землю, а ви і не знатимете – як убезпечити майно
50 г цибулі ріпчастої
25 мл рослинного масла
600 г яловичої вирізки
петрушка за смаком
перець і сіль за смаком
Приготування:
1. Злегка відбиваємо м'ясо, натираємо його сіллю і перцем, поливаємо олією і залишаємо на півгодини в мисці. Кладемо на сковороду з розігрітим вершковим маслом і підсмажуємо з обох боків до утворення підсмаженої кірочки, але щоб усередині антрекот залишався злегка сирим.
2. Вершкове масло змішуємо з цибулею, петрушкою і дрібкою перцю. Отримане масло розмазуємо по дну глибокої миски, кладемо в нього антрекот, накриваємо тарілкою і ставимо страву на водяну баню на 5-7 хвилин.
3. Поливають м'ясним соком зі сковороди і подаємо з картопляним пюре.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт тушкованої капусти.