Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 2
Інгредієнти:
200 г твердого сиру
Різко вдарять морози: синоптики розповіли, якою буде погода у листопаді
Як зберегти тепло у квартирі й гроші у гаманці: поради на опалювальний сезон
"Час спливає": експерт, який передбачав повномасштабне вторгнення, приголомшив новим прогнозом
Українці платитимуть за доставку газу по-новому: про що варто знати
1 яйце
½ склянки борошна
½ склянки панірувальних сухарів
1 стакан рослинного масла
Приготування:
1. Розігріваємо олію до 170 градусів.
2. Сир нарізаємо смужками і гарненько занурюємо в борошні.
3. Потім занурюємо в яйці і панірувальних сухарях.
4. Далі обсмажуємо з обох сторін в олії до золотистого кольору, викладаємо на серветку, щоб прибрати надлишки жиру.
5. Подаємо окремо як закуску або з рисом, макаронами.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт кексу на сметані, який сподобається кожному.