Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 2
Інгредієнти:
200 г твердого сиру
Ти весь цей час варив макарони неправильно: один забутий трюк із водою – і смак як у ресторані
Україну охопив спалах небезпечної хвороби: лише у столиці – понад 150 заражених
Стосується всіх, хто має газові лічильники: "Нафтогаз" дав кілька днів і попередив про наслідки
Ухилянтів дістануть у власних домівках: що почали робити ТЦК
1 яйце
½ склянки борошна
½ склянки панірувальних сухарів
1 стакан рослинного масла
Приготування:
1. Розігріваємо олію до 170 градусів.
2. Сир нарізаємо смужками і гарненько занурюємо в борошні.
3. Потім занурюємо в яйці і панірувальних сухарях.
4. Далі обсмажуємо з обох сторін в олії до золотистого кольору, викладаємо на серветку, щоб прибрати надлишки жиру.
5. Подаємо окремо як закуску або з рисом, макаронами.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт кексу на сметані, який сподобається кожному.