Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 2
Інгредієнти:
200 г твердого сиру
Вдарять морози й нічні, й денні: синоптики розповіли, коли в Україну прийде похолодання
Відключення триватимуть до весни: де буде найгірша ситуація зі світлом
"Мінімалка" до 20 тисяч грн: українцям хочуть майже вдвічі підняти оклади
Нові правила переказів: які гроші заборонять переказувати
1 яйце
½ склянки борошна
½ склянки панірувальних сухарів
1 стакан рослинного масла
Приготування:
1. Розігріваємо олію до 170 градусів.
2. Сир нарізаємо смужками і гарненько занурюємо в борошні.
3. Потім занурюємо в яйці і панірувальних сухарях.
4. Далі обсмажуємо з обох сторін в олії до золотистого кольору, викладаємо на серветку, щоб прибрати надлишки жиру.
5. Подаємо окремо як закуску або з рисом, макаронами.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт кексу на сметані, який сподобається кожному.