Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 2
Інгредієнти:
200 г твердого сиру
Популярні новини зараз
Показати ще
Штрафи та пеня: використання чужої картки "вилізе боком" українцям
"Лічені миті до загрози": пророцтво старця Вікентія про допомогу вищих сил Україні у війні
Ціни на популярний продукт взлетіли до небес: чому українці вирішили його ігнорувати
Додадуть 500 гривень: пенсіонерам обіцяють надбавку у червні
1 яйце
½ склянки борошна
½ склянки панірувальних сухарів
1 стакан рослинного масла
Приготування:
1. Розігріваємо олію до 170 градусів.
2. Сир нарізаємо смужками і гарненько занурюємо в борошні.
3. Потім занурюємо в яйці і панірувальних сухарях.
4. Далі обсмажуємо з обох сторін в олії до золотистого кольору, викладаємо на серветку, щоб прибрати надлишки жиру.
5. Подаємо окремо як закуску або з рисом, макаронами.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт кексу на сметані, який сподобається кожному.