Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 1 год
Порції: 5
Інгредієнти:
500 г яловичої печінки
В українців перевірять житло – прийдуть додому
Життя без графіків: в яких областях не вимикатимуть світло та чому
Уроки по 30 хвилин та короткі перерви: школи переходять на новий графік навчання
Світло вимикають, а платіжка не зменшується: чому неможливо зекономити під час відключень
300 г сметани
2 головки цибулі
Приготування:
1. Дрібно нарізаємо цибулю. Печінку очищаємо від плівки і нарізаємо брусочками.
2. Обсмажуємо цибулю на рослинній олії до золотистого кольору.
3. Додаємо печінку, солимо, перчимо і обсмажуємо з усіх боків.
4. Далі додаємо сметану і тушкуємо протягом 15-20 хвилин.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт пирога з чорносливом.