Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 1 год
Порції: 5
Інгредієнти:
500 г яловичої печінки
Популярні новини зараз
Показати ще
Зміни в правилах обміну валюти: заначка може перетворитися на розчарування
"Бусифікацію" обіцяють викорінити: ТЦК застосують новий підхід до мобілізації
Пенсіонерам "навісять" новий фінансовий тягар: ніяких пільг не чекайте
Не наплутайте з показниками лічильників цього місяця: Нафтогаз звернувся до українців
300 г сметани
2 головки цибулі
Приготування:
1. Дрібно нарізаємо цибулю. Печінку очищаємо від плівки і нарізаємо брусочками.
2. Обсмажуємо цибулю на рослинній олії до золотистого кольору.
3. Додаємо печінку, солимо, перчимо і обсмажуємо з усіх боків.
4. Далі додаємо сметану і тушкуємо протягом 15-20 хвилин.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт пирога з чорносливом.