Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 1 год
Порції: 5
Інгредієнти:
500 г яловичої печінки
Пенсіонерам виплатять надбавки: скільки отримають у квітні
Ваші дані можуть стати причиною проблем із газом: як не потрапити у пастку з Нафтогазом
Мобілізація чоловіків предпенсійного віку: що роблять ТЦК з чоловіками 50+
Підхід до мобілізації змінився: як вичисляють ухилянтів
300 г сметани
2 головки цибулі
Приготування:
1. Дрібно нарізаємо цибулю. Печінку очищаємо від плівки і нарізаємо брусочками.
2. Обсмажуємо цибулю на рослинній олії до золотистого кольору.
3. Додаємо печінку, солимо, перчимо і обсмажуємо з усіх боків.
4. Далі додаємо сметану і тушкуємо протягом 15-20 хвилин.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт пирога з чорносливом.