Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 6-8

Інгредієнти:

900 г чорносливу

100 г цукру

225 г борошна

Популярні новини зараз

Порахують кожну копійку: податкова готує тотальні перевірки – хто перший у черзі

Для стеження за ухилянтами створять департамент: допоможе роботі ТЦК

Замість пенсії – ще п’ять років роботи: українських жінок позбавляють заслуженого відпочинку

Держава залізе у кишеню кожному українцю: деталі нової податкової системи

Показати ще

2 ч. л. розпушувача

75 г охолодженого масла

100 г цукру, плюс 1 столова ложка

щіпка солі

1 яйце

100 мл сколотин

15 г мигдалю

Приготування:

1. Розподіляємо чорнослив по основі форми для випічки і посипаємо цукровою пудрою. Розігріваємо духовку до 190 градусів.

2. Просіваємо борошно, розпушувач, 100 г цукру і дрібку солі в миску або кухонний комбайн, додаємо масло і змішуємо разом до тих пір, поки суміш не стане схожою на дрібні сухарики.

3. Розбиваємо яйце в пахту і добре збиваємо. Додаємо до сухих інгредієнтів і злегка змішуємо їх в м'яке липке тісто. Посипаємо пластівцями мигдалю і рештою 1 ст. л. цукру.

4. Випікаємо в духовці протягом 30-35 хвилин до золотистого кольору.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт сочевиці з паприкою.