Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 6-8
Інгредієнти:
900 г чорносливу
100 г цукру
225 г борошна
Порахують кожну копійку: податкова готує тотальні перевірки – хто перший у черзі
Для стеження за ухилянтами створять департамент: допоможе роботі ТЦК
Замість пенсії – ще п’ять років роботи: українських жінок позбавляють заслуженого відпочинку
Держава залізе у кишеню кожному українцю: деталі нової податкової системи
2 ч. л. розпушувача
75 г охолодженого масла
100 г цукру, плюс 1 столова ложка
щіпка солі
1 яйце
100 мл сколотин
15 г мигдалю
Приготування:
1. Розподіляємо чорнослив по основі форми для випічки і посипаємо цукровою пудрою. Розігріваємо духовку до 190 градусів.
2. Просіваємо борошно, розпушувач, 100 г цукру і дрібку солі в миску або кухонний комбайн, додаємо масло і змішуємо разом до тих пір, поки суміш не стане схожою на дрібні сухарики.
3. Розбиваємо яйце в пахту і добре збиваємо. Додаємо до сухих інгредієнтів і злегка змішуємо їх в м'яке липке тісто. Посипаємо пластівцями мигдалю і рештою 1 ст. л. цукру.
4. Випікаємо в духовці протягом 30-35 хвилин до золотистого кольору.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт сочевиці з паприкою.