Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 25 хвилин

Порції: 12

Інгредієнти:

250 г борошна

Популярні новини зараз

Заборони Великодня-2025: як не порушити святість свята 20 квітня

Нові правила передачі показників: в YASNO заявили про зміни

Пенсіонерів обкладуть податками: у кого держава забиратиме частину виплат

Водіїв попередили про важливий документ: не подбаєте – готуйте валізу грошей

Показати ще

250 г цукру

250 г вершкового масла

5 яєць

ваніль за смаком

Приготування:

1. Збиваємо разом яйця, цукор і ваніль в густу піну.

2. Вливаємо розтоплене охолоджене масло і знову збиваємо.

3. Поступово всипаємо просіяне борошно.

4. Випікаємо на розігрітій вафельниці до золотистого кольору.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт грибного жюльєна зі сметаною.