Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 25 хвилин
Порції: 12
Інгредієнти:
250 г борошна
Не чекайте запрошення: українцям можуть суттєво підвищити пенсію – що потрібно встигнути
Клієнти на межі бунту: ПриватБанк стягує комісію за відсутність операцій по карті
Чоловікам після 50 приготуватися: кого мобілізують уже з червня
Кінець епохи "бусифікації"? Для ТЦК готують важливі нововведення
250 г цукру
250 г вершкового масла
5 яєць
ваніль за смаком
Приготування:
1. Збиваємо разом яйця, цукор і ваніль в густу піну.
2. Вливаємо розтоплене охолоджене масло і знову збиваємо.
3. Поступово всипаємо просіяне борошно.
4. Випікаємо на розігрітій вафельниці до золотистого кольору.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт грибного жюльєна зі сметаною.