Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 25 хвилин

Порції: 12

Інгредієнти:

250 г борошна

Популярні новини зараз

Відключать світло, газ і тепло: українці залишаться без елементарних умов для життя

"Мінімалка" до 20 тисяч грн: українцям хочуть майже вдвічі підняти оклади

Школярам скасували традиційні іспити: як проходитиме вступна кампанія

Навіть якщо є відстрочка або бронь: у ТЦК дали чоловікам 7 днів

Показати ще

250 г цукру

250 г вершкового масла

5 яєць

ваніль за смаком

Приготування:

1. Збиваємо разом яйця, цукор і ваніль в густу піну.

2. Вливаємо розтоплене охолоджене масло і знову збиваємо.

3. Поступово всипаємо просіяне борошно.

4. Випікаємо на розігрітій вафельниці до золотистого кольору.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт грибного жюльєна зі сметаною.