Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 25 хвилин
Порції: 12
Інгредієнти:
250 г борошна
Відключать світло, газ і тепло: українці залишаться без елементарних умов для життя
"Мінімалка" до 20 тисяч грн: українцям хочуть майже вдвічі підняти оклади
Школярам скасували традиційні іспити: як проходитиме вступна кампанія
Навіть якщо є відстрочка або бронь: у ТЦК дали чоловікам 7 днів
250 г цукру
250 г вершкового масла
5 яєць
ваніль за смаком
Приготування:
1. Збиваємо разом яйця, цукор і ваніль в густу піну.
2. Вливаємо розтоплене охолоджене масло і знову збиваємо.
3. Поступово всипаємо просіяне борошно.
4. Випікаємо на розігрітій вафельниці до золотистого кольору.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт грибного жюльєна зі сметаною.