Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 25 хвилин
Порції: 12
Інгредієнти:
250 г борошна
Останні копійки відберуть: Ощадбанк змінив правила зняття готівки для пенсіонерів
Школи перейдуть на нову систему навчання: до яких змін готуватись дітям
Польща штрафуватиме українців за дітей
Блекаути та холодні батареї: які міста під найбільшою загрозою
250 г цукру
250 г вершкового масла
5 яєць
ваніль за смаком
Приготування:
1. Збиваємо разом яйця, цукор і ваніль в густу піну.
2. Вливаємо розтоплене охолоджене масло і знову збиваємо.
3. Поступово всипаємо просіяне борошно.
4. Випікаємо на розігрітій вафельниці до золотистого кольору.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт грибного жюльєна зі сметаною.