Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 25 хвилин

Порції: 12

Інгредієнти:

250 г борошна

Популярні новини зараз

Останні копійки відберуть: Ощадбанк змінив правила зняття готівки для пенсіонерів

Школи перейдуть на нову систему навчання: до яких змін готуватись дітям

Польща штрафуватиме українців за дітей

Блекаути та холодні батареї: які міста під найбільшою загрозою

Показати ще

250 г цукру

250 г вершкового масла

5 яєць

ваніль за смаком

Приготування:

1. Збиваємо разом яйця, цукор і ваніль в густу піну.

2. Вливаємо розтоплене охолоджене масло і знову збиваємо.

3. Поступово всипаємо просіяне борошно.

4. Випікаємо на розігрітій вафельниці до золотистого кольору.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт грибного жюльєна зі сметаною.