Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 25 хвилин
Порції: 12
Інгредієнти:
250 г борошна
Заборони Великодня-2025: як не порушити святість свята 20 квітня
Нові правила передачі показників: в YASNO заявили про зміни
Пенсіонерів обкладуть податками: у кого держава забиратиме частину виплат
Водіїв попередили про важливий документ: не подбаєте – готуйте валізу грошей
250 г цукру
250 г вершкового масла
5 яєць
ваніль за смаком
Приготування:
1. Збиваємо разом яйця, цукор і ваніль в густу піну.
2. Вливаємо розтоплене охолоджене масло і знову збиваємо.
3. Поступово всипаємо просіяне борошно.
4. Випікаємо на розігрітій вафельниці до золотистого кольору.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт грибного жюльєна зі сметаною.