Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 40 хвилин
Порції: 10
Інгредієнти:
50 г вершкового масла
Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів
Українцям збільшать доплати та пільги: коли можна буде отримати
Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися
¾ склянки цукру
1.5 склянки борошна
1 яйце
1 ч. л. ванілі
сіль за смаком
1 ч. л. розпушувача
3 ст. л. сметани
4 яблука
95 г родзинок
Приготування:
1. Збиваємо масло і цукор до пишноти. Потім додаємо яйце і ваніль. Все гарненько розтираємо.
2. Борошно змішуємо з сіллю і розпушувачем і вводимо в яєчно-масляну суміш поперемінно зі сметаною, починаючи з борошна.
3. З яблук видаляємо серцевину і, не очищаючи від шкірки, нарізаємо дрібними кубиками. Обережно підмішуємо в тісто 1 склянку яблучних кубиків і родзинки.
4. Викладаємо чайною ложкою тісто на деко на деякій відстані один від одного.
5. Розігріваємо духовку до 190 градусів і випікаємо протягом 12-15 хвилин.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт індички з яблуками і цибулею.