Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 6
Інгредієнти:
1,5 кг кальмарів
Провал літнього наступу рф та страшна зима: експерт розповів, до чого готуватися
ПФУ скоротив фінансування пенсій: що чекає на стареньких
Готують потужний обстріл: експерт спрогнозував дату наступної масованої атаки
Користуєшся чи ні, а платити маєш: чи законна "друга" платіжка за газ
2 морквини
3 головки цибулі
3 зубчики часнику
500 г сметани
1 ч. л. солі
4 ст. л. рослинного масла
перець за смаком
Приготування:
1. Кладемо заморожені кальмари в миску, обдаємо окропом і видаляємо плівку і нутрощі. Нарізаємо соломкою.
2. Нарізаємо цибулю, моркву і часник і обсмажуємо їх на рослинному маслі до золотистого кольору.
3. Додаємо до овочів кальмари, сметану, солимо, перчимо і тушкуємо близько 10 хвилин.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт ніжного пирога з шинкою.