Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 6
Інгредієнти:
1,5 кг кальмарів
Військову підготовку у школах та вишах скасують: молоді підготували нову альтернативу
Українців позбавлять важливої виплати: кому більше не буде допомагати держава
Ловлять просто в дорозі: українців мобілізовують з автівок
Українки масово розривають сім'ї, щоб отримати громадянство ЄС
2 морквини
3 головки цибулі
3 зубчики часнику
500 г сметани
1 ч. л. солі
4 ст. л. рослинного масла
перець за смаком
Приготування:
1. Кладемо заморожені кальмари в миску, обдаємо окропом і видаляємо плівку і нутрощі. Нарізаємо соломкою.
2. Нарізаємо цибулю, моркву і часник і обсмажуємо їх на рослинному маслі до золотистого кольору.
3. Додаємо до овочів кальмари, сметану, солимо, перчимо і тушкуємо близько 10 хвилин.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт ніжного пирога з шинкою.