Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 6
Інгредієнти:
1,5 кг кальмарів
Гороскоп на сьогодні, 20 квітня: неділя викликів і рішучості – кому посміхнеться удача, а кого чекають неприємні сюрпризи
На межі виживання кожен третій пенсіонер: які результати дала індексація
Чоловікам пропонують останній шанс: як вирішити проблеми з ТЦК віддалено
Водіїв попередили про важливий документ: не подбаєте – готуйте валізу грошей
2 морквини
3 головки цибулі
3 зубчики часнику
500 г сметани
1 ч. л. солі
4 ст. л. рослинного масла
перець за смаком
Приготування:
1. Кладемо заморожені кальмари в миску, обдаємо окропом і видаляємо плівку і нутрощі. Нарізаємо соломкою.
2. Нарізаємо цибулю, моркву і часник і обсмажуємо їх на рослинному маслі до золотистого кольору.
3. Додаємо до овочів кальмари, сметану, солимо, перчимо і тушкуємо близько 10 хвилин.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт ніжного пирога з шинкою.