Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 6

Інгредієнти:

1,5 кг кальмарів

Популярні новини зараз

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

Для ФОП вступили у дію нові правила

Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає

Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову

Показати ще

2 морквини

3 головки цибулі

3 зубчики часнику

500 г сметани

1 ч. л. солі

4 ст. л. рослинного масла

перець за смаком

Приготування:

1. Кладемо заморожені кальмари в миску, обдаємо окропом і видаляємо плівку і нутрощі. Нарізаємо соломкою.

2. Нарізаємо цибулю, моркву і часник і обсмажуємо їх на рослинному маслі до золотистого кольору.

3. Додаємо до овочів кальмари, сметану, солимо, перчимо і тушкуємо близько 10 хвилин.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт ніжного пирога з шинкою.