Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 40 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
1 головка цибулі
Мобілізація з 1 січня: хто з чоловіків втратить бронь
Школярам скасували традиційні іспити: як проходитиме вступна кампанія
Комунальники знову піднімають тарифи: у скільки обійдеться водопостачання у 2026 році
Нові правила переказів: які гроші заборонять переказувати
½ кг білокачанної капусти
½ ст. л. оцту
½ ст. л. цукру
½ ст. л. борошна
½ склянки води
1 ст. л. томатного пюре
2 ст. л. рослинного масла
Приготування:
1. Нарізаємо очищену капусту і кладемо в каструлю, додаємо масло і воду, накриваємо кришкою і тушкуємо протягом 20 хвилин.
2. Нарізаємо і підсмажуємо цибулю, додаємо до капусти, потім кладемо томатне пюре, оцет, цукор, приправляємо за смаком і продовжуємо тушкувати.
3. Коли капуста буде готова, додаємо обсмажене в маслі борошно, перемішуємо і кип'ятимо.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт апельсинового кексу.