Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 40 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
1 головка цибулі
Популярні новини зараз
Показати ще
Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
"Тварі ви, ви не люди": обленерго довело пенсіонера до смерті через вимогу стояти в чергах
Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
½ кг білокачанної капусти
½ ст. л. оцту
½ ст. л. цукру
½ ст. л. борошна
½ склянки води
1 ст. л. томатного пюре
2 ст. л. рослинного масла
Приготування:
1. Нарізаємо очищену капусту і кладемо в каструлю, додаємо масло і воду, накриваємо кришкою і тушкуємо протягом 20 хвилин.
2. Нарізаємо і підсмажуємо цибулю, додаємо до капусти, потім кладемо томатне пюре, оцет, цукор, приправляємо за смаком і продовжуємо тушкувати.
3. Коли капуста буде готова, додаємо обсмажене в маслі борошно, перемішуємо і кип'ятимо.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт апельсинового кексу.