Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 40 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
1 головка цибулі
Українців масово готуватимуть до спротиву ворогу: запрацюють спеціальні центри
Заброньованим почнуть розсилати повістки: хто втратить захист від мобілізації за лічені дні - перелік
Податкова остаточно залізе в гаманці українців: банки почнуть здавати інформацію про рахунки
Менше пільг і більше вимог: соціальну допомогу платитимуть за новими критеріями
½ кг білокачанної капусти
½ ст. л. оцту
½ ст. л. цукру
½ ст. л. борошна
½ склянки води
1 ст. л. томатного пюре
2 ст. л. рослинного масла
Приготування:
1. Нарізаємо очищену капусту і кладемо в каструлю, додаємо масло і воду, накриваємо кришкою і тушкуємо протягом 20 хвилин.
2. Нарізаємо і підсмажуємо цибулю, додаємо до капусти, потім кладемо томатне пюре, оцет, цукор, приправляємо за смаком і продовжуємо тушкувати.
3. Коли капуста буде готова, додаємо обсмажене в маслі борошно, перемішуємо і кип'ятимо.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт апельсинового кексу.