Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 40 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

1 головка цибулі

Популярні новини зараз

Українців масово готуватимуть до спротиву ворогу: запрацюють спеціальні центри

Заброньованим почнуть розсилати повістки: хто втратить захист від мобілізації за лічені дні - перелік

Податкова остаточно залізе в гаманці українців: банки почнуть здавати інформацію про рахунки

Менше пільг і більше вимог: соціальну допомогу платитимуть за новими критеріями

Показати ще

½ кг білокачанної капусти

½ ст. л. оцту

½ ст. л. цукру

½ ст. л. борошна

½ склянки води

1 ст. л. томатного пюре

2 ст. л. рослинного масла

Приготування:

1. Нарізаємо очищену капусту і кладемо в каструлю, додаємо масло і воду, накриваємо кришкою і тушкуємо протягом 20 хвилин.

2. Нарізаємо і підсмажуємо цибулю, додаємо до капусти, потім кладемо томатне пюре, оцет, цукор, приправляємо за смаком і продовжуємо тушкувати.

3. Коли капуста буде готова, додаємо обсмажене в маслі борошно, перемішуємо і кип'ятимо.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт апельсинового кексу.