Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 40 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

200 г гречаної крупи

Популярні новини зараз

Сніг та морози до -15°: українців попередили про найхолоднішу зиму за останні роки

Більше жодних пільг: пенсіонерів змусять платити податок на землю

"Раз на рік звітуватиму": Віра Брежнєва зізналася, як часто 40-річним хочеться сексу

Який стаж не зарахують до пенсії: роки роботи просто викинуть

Показати ще

4 курячих філе

1 головка цибулі

150 г сметани

100 мл молока

2 ч. л. соєвого соусу

петрушка за смаком

1 ст. л. рослинного масла

Приготування:

1. Для початку варимо гречку.

2. Для соусу змішуємо в каструлі молоко, соєвий соус і сметану, тримаємо на вогні 3 хвилини, потім знімаємо і додаємо дрібно посічену петрушку.

3. Обсмажуємо на сковороді куряче філе. Коли воно буде готове, додаємо цибулю кільцями й обсмажуємо, поки воно не стане золотистого кольору.

4. Додаємо на сковороду соус і півсклянки води.

5. Тушкуємо близько 15 хвилин.

6. Подаємо філе з гречкою.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт сочевиці з паприкою.