Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 40 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

200 г гречаної крупи

Популярні новини зараз

Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Показати ще

4 курячих філе

1 головка цибулі

150 г сметани

100 мл молока

2 ч. л. соєвого соусу

петрушка за смаком

1 ст. л. рослинного масла

Приготування:

1. Для початку варимо гречку.

2. Для соусу змішуємо в каструлі молоко, соєвий соус і сметану, тримаємо на вогні 3 хвилини, потім знімаємо і додаємо дрібно посічену петрушку.

3. Обсмажуємо на сковороді куряче філе. Коли воно буде готове, додаємо цибулю кільцями й обсмажуємо, поки воно не стане золотистого кольору.

4. Додаємо на сковороду соус і півсклянки води.

5. Тушкуємо близько 15 хвилин.

6. Подаємо філе з гречкою.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт сочевиці з паприкою.