Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
4 стегна качки
150 г-175 г качиного жиру
5 ст. л. грубо нарізаної петрушки
В Україні планують ввести ще одну пенсію
Можуть скасувати відстрочку та мобілізувати: юристи попередили – з чим краще не ризикувати
Важливі зміни у переказах на картки: що впроваджують
ТЦК жорстко взялося за переселенців: нові правила мобілізації
Приготування:
1. Видаляємо все м'ясо з ніг качки, відкинувши шкіру, кістки і сухожилля.
2. Поміщаємо м'ясо качки в миску і розминаємо виделкою.
3. Поступово додаємо качиний жир.
4. Додаємо нарізану петрушку і приправляємо сіллю і меленим чорним перцем.
5. Поміщаємо суміш в чотири маленьких контейннера і ставимо в холодильник.
6. Виймаємо з холодильника за десять хвилин до подачі.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт повітряних пончиків на кефірі.