Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
сіль і перець за смаком
Гороскоп на сьогодні 5 листопада: рутина стрільців, поїздки риб та спілкування раків
Світла не буде, а дітей відправлять додому: школи та садки готуються закривати
Контроль за переказами посилено: навіть дрібні суми можуть призвести до блокування
Грошей далі не буде: що має зробити кожен пенсіонер
700 г картоплі
3 шматка бекону
1 головка червоної цибулі
4 ст. л. білого винного соусу
3 ст. л. зернистої гірчиці
Приготування:
1. У киплячій воді варимо картоплю до готовності. Зливаємо, охолоджуємо і розрізаємо на половинки. Перекладаємо в миску.
2. У сковороді, на середньому вогні обсмажуємо нарізані скибочки бекону. Додаємо подрібнену цибулю і обжарюємо, помішуючи, 3-4 хвилини. Далі прибираємо з вогню і вмішуємо 3 ст. л. оцту і гірчицю.
3. Викладаємо у теплу картоплю соус з беконом і перемішуємо. Солимо і перчимо. За бажанням додаємо ще трохи оцту. Подаємо теплим.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт грибного жюльєна зі сметаною.