Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
сіль і перець за смаком
ТЦК запровадить електронну мобілізацію: як вручатимуть повістки
Збіднілих пенсіонерів обкладуть штрафами: у кого заберуть до 50% пенсії
Уроки стають коротшими, перерви – довшими: що зміниться у школах з 2025 року
"Ощадбанк" попередив про масштабне нововведення
700 г картоплі
3 шматка бекону
1 головка червоної цибулі
4 ст. л. білого винного соусу
3 ст. л. зернистої гірчиці
Приготування:
1. У киплячій воді варимо картоплю до готовності. Зливаємо, охолоджуємо і розрізаємо на половинки. Перекладаємо в миску.
2. У сковороді, на середньому вогні обсмажуємо нарізані скибочки бекону. Додаємо подрібнену цибулю і обжарюємо, помішуючи, 3-4 хвилини. Далі прибираємо з вогню і вмішуємо 3 ст. л. оцту і гірчицю.
3. Викладаємо у теплу картоплю соус з беконом і перемішуємо. Солимо і перчимо. За бажанням додаємо ще трохи оцту. Подаємо теплим.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт грибного жюльєна зі сметаною.