Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
сіль і перець за смаком
Гороскоп на серпень-2025 для всіх знаків Зодіаку: шоу від Львів, крах Козерогів та кульмінація Водоліїв
ТЦК блокує відстрочки, незважаючи на закон: нова пастка для чоловіків у "Резерв+"
За дрібну помилку — мінус 20% пенсії: літнім українцям запровадили штрафи
Як працюватимуть "мобільні ТЦК": не автобуси з повістками, а нова тактика мобілізації
700 г картоплі
3 шматка бекону
1 головка червоної цибулі
4 ст. л. білого винного соусу
3 ст. л. зернистої гірчиці
Приготування:
1. У киплячій воді варимо картоплю до готовності. Зливаємо, охолоджуємо і розрізаємо на половинки. Перекладаємо в миску.
2. У сковороді, на середньому вогні обсмажуємо нарізані скибочки бекону. Додаємо подрібнену цибулю і обжарюємо, помішуючи, 3-4 хвилини. Далі прибираємо з вогню і вмішуємо 3 ст. л. оцту і гірчицю.
3. Викладаємо у теплу картоплю соус з беконом і перемішуємо. Солимо і перчимо. За бажанням додаємо ще трохи оцту. Подаємо теплим.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт грибного жюльєна зі сметаною.