Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 10 хвилин

Порції: 2

Інгредієнти:

1 ст. л. оливокового масла

Популярні новини зараз

Пенсіонерів залишать без надбавки: в Україні змінять правила підвищення виплат

Відразу у 9 областях пенсіонерам виплатять по 3 тис грн: хто саме отримав право на допомогу

Пенсіонерам виплатять доплати до дня народження: отримають до 10 тисяч гривень

Допомога на поховання пенсіонера: розмір виплат у 2025 році

Показати ще

1 головка цибулі

1 пучок шпинату

½ пучка щавлю

1 авокадо

2 зубчики часнику

2 склянки овочевого бульйону

рукола за смаком

Приготування:

1. У каструлю наливаємо масло, тушкуємо рубану цибулю, поки вона не стане прозорою.

2. Вимиваємо шпинат і видаляємо стебла. Додаємо дрібно порвані листя і бульйон до цибулі. Варимо приблизно 3-5 хвилин, періодично помішуючи.

3. Додаємо вимиті листя щавлю. Варимо ще 5 хвилин.

4. Знімаємо з вогню, додаємо авокадо і видавлений часник, подрібнюємо блендером до однорідного стану.

5. Подаємо з рубленою зеленню петрушки або рукколи.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт скумбрії в гострому соусі.