Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 2 години
Порції: 10
Інгредієнти:
340 г фундука
"Телефонні повістки" військовозобов'язаним: як реагувати на усний виклик до ТЦК
Ваша пенсія може бути значно вищою: як змусити ПФУ доплачувати 1300 грн щомісяця
Гороскоп на сьогодні, 20 квітня: неділя викликів і рішучості – кому посміхнеться удача, а кого чекають неприємні сюрпризи
Менше пільг і більше вимог: соціальну допомогу платитимуть за новими критеріями
1,25 склянки цукру
½ ч. л. солі
4 яєчних білка
1 ч. л. ванільного экстакта
Приготування:
1. Розігріваємо духовку до 160 градусів. Застеляємо 2 противеня папером для випічки.
2. У комбайні подрібнюємо горіхи з сахром до стану борошна. Перекладаємо у велику миску.
3. В іншій мисці міксером збиваємо білки з сіллю в міцну піну. Акуратно додаємо в горіхову масу. Після цього додаємо ваніль.
4. Викладаємо печиво на деко невеликими купками на відстані.
5. Випікаємо приблизно 25-30 хвилин до золотистого кольору.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт апельсинового кексу.