Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 2 години
Порції: 10
Інгредієнти:
340 г фундука
Терміново перевіряйте свої гаманці: Нацбанк вилучає з обігу низку купюр
Українцям підвищать пенсії з 1 жовтня
Пенсіонерам оновлять систему виплат: що буде з надбавками
Важливі зміни у переказах на картки: що впроваджують
1,25 склянки цукру
½ ч. л. солі
4 яєчних білка
1 ч. л. ванільного экстакта
Приготування:
1. Розігріваємо духовку до 160 градусів. Застеляємо 2 противеня папером для випічки.
2. У комбайні подрібнюємо горіхи з сахром до стану борошна. Перекладаємо у велику миску.
3. В іншій мисці міксером збиваємо білки з сіллю в міцну піну. Акуратно додаємо в горіхову масу. Після цього додаємо ваніль.
4. Викладаємо печиво на деко невеликими купками на відстані.
5. Випікаємо приблизно 25-30 хвилин до золотистого кольору.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт апельсинового кексу.