Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 2 години
Порції: 10
Інгредієнти:
340 г фундука
Популярні новини зараз
Показати ще
Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення
Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня
1,25 склянки цукру
½ ч. л. солі
4 яєчних білка
1 ч. л. ванільного экстакта
Приготування:
1. Розігріваємо духовку до 160 градусів. Застеляємо 2 противеня папером для випічки.
2. У комбайні подрібнюємо горіхи з сахром до стану борошна. Перекладаємо у велику миску.
3. В іншій мисці міксером збиваємо білки з сіллю в міцну піну. Акуратно додаємо в горіхову масу. Після цього додаємо ваніль.
4. Викладаємо печиво на деко невеликими купками на відстані.
5. Випікаємо приблизно 25-30 хвилин до золотистого кольору.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт апельсинового кексу.