Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 2 години

Порції: 10

Інгредієнти:

340 г фундука

Популярні новини зараз

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Показати ще

1,25 склянки цукру

½ ч. л. солі

4 яєчних білка

1 ч. л. ванільного экстакта

Приготування:

1. Розігріваємо духовку до 160 градусів. Застеляємо 2 противеня папером для випічки.

2. У комбайні подрібнюємо горіхи з сахром до стану борошна. Перекладаємо у велику миску.

3. В іншій мисці міксером збиваємо білки з сіллю в міцну піну. Акуратно додаємо в горіхову масу. Після цього додаємо ваніль.

4. Викладаємо печиво на деко невеликими купками на відстані.

5. Випікаємо приблизно 25-30 хвилин до золотистого кольору.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт апельсинового кексу.