Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 1 год
Порції: 4
Інгредієнти:
250 мл кефіру
Заплатите за всіх сусідів: "Київводоканал" терміново попередив споживачів
Заборони Великодня-2025: як не порушити святість свята 20 квітня
Гороскоп на сьогодні, 20 квітня: неділя викликів і рішучості – кому посміхнеться удача, а кого чекають неприємні сюрпризи
Чоловікам пропонують останній шанс: як вирішити проблеми з ТЦК віддалено
1 яйце
цукор за смаком
щіпка солі
3 склянки борошна
рослинне масло за смаком
½ ч. л. соди
цукрова пудра за смаком
Приготування:
1. З'єднуємо кефір з яйцем, цукром і сіллю, ретельно перемішуємо.
2. Далі додаємо в масу соду і рослинне масло.
3. Додаємо просіяне борошно і замішуємо тісто. Воно повинно бути гладким і не прилипати до рук.
4. Поділяємо тісто на 2 частини, кожну розгортаємо в пласт товщиною близько 1 см.
5. Кухлем вирізаємо з тіста кола, всередині кожного робимо виїмку за допомогою чарки.
6. На розігріту сковороду виливаємо достатньо масла. Викладаємо в нього пампушки і смажимо з двох сторін на середньому вогні. Гарячі пампушки прикрашаємо цукровою пудрою і подаємо.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт минтая під сметанно-часниковим соусом.