Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
250 г червоної сочевиці
Мобілізація наосліп: у ЗСУ розкритикували роботу ТЦК – що не так з набором новобранців
Українців штрафуватимуть за готівку: готуйтесь викласти 17 тисяч
Моментально та без попередження: що загрожує абонентам Vodafone
Чоловікам після 50 приготуватися: кого мобілізують уже з червня
2 зубчики часнику
1 стебло цибулі-порею
1 перцю чилі
2 червоних солодких перця
2 ст. л. топленого масла
1 ст. л. жовтого порошку каррі
сіль і перець за смаком
Приготування:
1. Промиваємо сочевицю, заливаємо 500 мл підсоленої води і доводимо до кипіння. Зменшуємо нагрівання і варимо під кришкою близько 10 хвилин.
2. Очищаємо зубчики часнику і нарізаємо кружечками, цибулю - шматочками. Перець чилі і паприку нарізаємо і очищаємо від насіння.
3. Паприку нарізаємо вузькими смужками. В гарячій сковороді розігріваємо топлене масло. Помішуємо близько 2 хвилин, підсмажуємо в ньому цибулю, часник і перець.
4. Посипаємо порошком каррі. Додаємо сочевицю разом з відваром. Все ретельно перемішуємо і тушкуємо 10 хвилин. Солимо і перчимо.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт свинини з овочами, тушкованої в вершках.