Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 20 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

400 г мінтая

Популярні новини зараз

В Україні оновили правила для виїзду за кордон

"Буде не страшно...": астролог визначив, чого чекати українцям до середини 2024 року

Обійдемося без гарячих бутербродів: українцям доведеться по-новому платити за сир

Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом

Показати ще

50 г майонезу

100 г сметани

5 г часнику

перець і сіль за смаком

приправа для риби за смаком

1 пучок кропу

1 ст. л. оливоквого масла

лимонний сік за смаком

Приготування:

1. Минтай обрізаємо на філе, розрізаємо на порційні шматки, солимо, перчимо, обдаємо приправою для риби.

2. Нагріваємо сковороду, додаємо оливкову олію. Обсмажуємо філе минтая до напівготовності з двох сторін на середньому вогні.

3. В окремій мисці змішуємо сметану, майонез, подрібнений кріп, чавлений часник, трохи солі. Заливаємо цією сумішшю рибу на сковороді, прибираємо вогонь, перемішуємо рибу з соусом лопаткою, накриваємо кришкою і тушкуємо 15 хвилин.

4. Збризкуємо лимонним соком, солимо за смаком і подаємо з легким салатом.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт яблучного тістечка з фініками.