Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 20 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
400 г мінтая
В Україні оновили правила для виїзду за кордон
"Буде не страшно...": астролог визначив, чого чекати українцям до середини 2024 року
Обійдемося без гарячих бутербродів: українцям доведеться по-новому платити за сир
Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом
50 г майонезу
100 г сметани
5 г часнику
перець і сіль за смаком
приправа для риби за смаком
1 пучок кропу
1 ст. л. оливоквого масла
лимонний сік за смаком
Приготування:
1. Минтай обрізаємо на філе, розрізаємо на порційні шматки, солимо, перчимо, обдаємо приправою для риби.
2. Нагріваємо сковороду, додаємо оливкову олію. Обсмажуємо філе минтая до напівготовності з двох сторін на середньому вогні.
3. В окремій мисці змішуємо сметану, майонез, подрібнений кріп, чавлений часник, трохи солі. Заливаємо цією сумішшю рибу на сковороді, прибираємо вогонь, перемішуємо рибу з соусом лопаткою, накриваємо кришкою і тушкуємо 15 хвилин.
4. Збризкуємо лимонним соком, солимо за смаком і подаємо з легким салатом.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт яблучного тістечка з фініками.