Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 35 хвилин
Порції: 5
Інгредієнти:
300 г печериць
Дають лише 3 дні: в Україні змінилися правила повісток поштою, що це змінює для чоловіків
Розмір виплат зміниться: що чекає на пенсіонерів у 2025 році
Зміни в правилах обміну валюти: заначка може перетворитися на розчарування
Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання
400 г свинячої вирізки
100 г солодкого перцю
150 мл вершків
чорний і білий перець за смаком
100 мл оливкової олії
Приготування:
1. Нарізаємо свинину кубиками. Розігріваємо сковороду і виливаємо в неї 50 мл оливкової олії. Свинину викладаємо в сотейник. Перчимо і солимо за смаком. Смажимо м'ясо протягом 15 хвилин.
2. Поки м'ясо готується, крупно нарізаємо печериці, помідори і солодкий болгарський перець.
3. Після 15 хвилинного обжарювання свинини виливаємо жир з сотейника. Додаємо 50 мл оливкової олії і овочі. Солимо і перчимо за смаком. Смажимо протягом 5 хвилин. Не забуваємо помішувати.
4. Після обсмажування овочів і м'яса додаємо вершки в воду, щоб овочі і м'ясо були на 2/3 занурені в рідину. Тушкуємо 15-29 хвилин. Стежимо, щоб суміш не википіла повністю.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт апельсинового кексу.