Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 35 хвилин

Порції: 5

Інгредієнти:

300 г печериць

Популярні новини зараз

Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати

"Буде не страшно...": астролог визначив, чого чекати українцям до середини 2024 року

У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня

60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину

Показати ще

400 г свинячої вирізки

100 г солодкого перцю

150 мл вершків

чорний і білий перець за смаком

100 мл оливкової олії

Приготування:

1. Нарізаємо свинину кубиками. Розігріваємо сковороду і виливаємо в неї 50 мл оливкової олії. Свинину викладаємо в сотейник. Перчимо і солимо за смаком. Смажимо м'ясо протягом 15 хвилин.

2. Поки м'ясо готується, крупно нарізаємо печериці, помідори і солодкий болгарський перець.

3. Після 15 хвилинного обжарювання свинини виливаємо жир з сотейника. Додаємо 50 мл оливкової олії і овочі. Солимо і перчимо за смаком. Смажимо протягом 5 хвилин. Не забуваємо помішувати.

4. Після обсмажування овочів і м'яса додаємо вершки в воду, щоб овочі і м'ясо були на 2/3 занурені в рідину. Тушкуємо 15-29 хвилин. Стежимо, щоб суміш не википіла повністю.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт апельсинового кексу.