Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 1 год

Порції: 6

Інгредієнти:

1 апельсин

Популярні новини зараз

Українцям масово скасовують соцвиплати: влаштують ретельну перевірку - за що каратимуть

"ТЦК треба розпустити": нардеп пропонує альтернативну мобілізацію - що хочуть змінити

Мобілізація наосліп: у ЗСУ розкритикували роботу ТЦК – що не так з набором новобранців

Гороскоп на сьогодні, 7 червня: спокуси тельців, сварки терезів і плани водоліїв

Показати ще

150 г цукру

2 ч. л. ванільного цукру

150 г вершкового масла

3 яйця

2 ч. л. розпушувача

1,5 склянки борошна

Приготування:

1. Знімаємо цедру з апельсина. Далі вичавлюємо з апельсина сік.

2. Розтираємо цукор і масло до однорідності, вбиваємо яйця і знову перемішуємо. Після цього додаємо цедру, апельсиновий сік і ванільний цукор. Знову ретельно перемішуємо.

3. Розігріваємо духовку до 180 градусів. Випікаємо у формі для випічки протягом 40 хвилин до готовності.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт солоної карамелі.