Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 1 год
Порції: 6
Інгредієнти:
1 апельсин
Українцям масово скасовують соцвиплати: влаштують ретельну перевірку - за що каратимуть
"ТЦК треба розпустити": нардеп пропонує альтернативну мобілізацію - що хочуть змінити
Мобілізація наосліп: у ЗСУ розкритикували роботу ТЦК – що не так з набором новобранців
Гороскоп на сьогодні, 7 червня: спокуси тельців, сварки терезів і плани водоліїв
150 г цукру
2 ч. л. ванільного цукру
150 г вершкового масла
3 яйця
2 ч. л. розпушувача
1,5 склянки борошна
Приготування:
1. Знімаємо цедру з апельсина. Далі вичавлюємо з апельсина сік.
2. Розтираємо цукор і масло до однорідності, вбиваємо яйця і знову перемішуємо. Після цього додаємо цедру, апельсиновий сік і ванільний цукор. Знову ретельно перемішуємо.
3. Розігріваємо духовку до 180 градусів. Випікаємо у формі для випічки протягом 40 хвилин до готовності.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт солоної карамелі.