Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 1 год
Порції: 6
Інгредієнти:
1 апельсин
Пенсіонери можуть оформити надбавку понад 1000 грн: не всі про це знають
Водіїв попередили про важливий документ: не подбаєте – готуйте валізу грошей
Гороскоп на сьогодні, 18 квітня: п'ятниця змінить плани – фінансові втрати та несподіваний шанс
Зміни у мобілізації з 1 травня: Генштаб оголосив про важливе нововведення
150 г цукру
2 ч. л. ванільного цукру
150 г вершкового масла
3 яйця
2 ч. л. розпушувача
1,5 склянки борошна
Приготування:
1. Знімаємо цедру з апельсина. Далі вичавлюємо з апельсина сік.
2. Розтираємо цукор і масло до однорідності, вбиваємо яйця і знову перемішуємо. Після цього додаємо цедру, апельсиновий сік і ванільний цукор. Знову ретельно перемішуємо.
3. Розігріваємо духовку до 180 градусів. Випікаємо у формі для випічки протягом 40 хвилин до готовності.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт солоної карамелі.