Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 1 год

Порції: 6

Інгредієнти:

1 апельсин

Популярні новини зараз

Пенсіонери можуть оформити надбавку понад 1000 грн: не всі про це знають

Водіїв попередили про важливий документ: не подбаєте – готуйте валізу грошей

Гороскоп на сьогодні, 18 квітня: п'ятниця змінить плани – фінансові втрати та несподіваний шанс

Зміни у мобілізації з 1 травня: Генштаб оголосив про важливе нововведення

Показати ще

150 г цукру

2 ч. л. ванільного цукру

150 г вершкового масла

3 яйця

2 ч. л. розпушувача

1,5 склянки борошна

Приготування:

1. Знімаємо цедру з апельсина. Далі вичавлюємо з апельсина сік.

2. Розтираємо цукор і масло до однорідності, вбиваємо яйця і знову перемішуємо. Після цього додаємо цедру, апельсиновий сік і ванільний цукор. Знову ретельно перемішуємо.

3. Розігріваємо духовку до 180 градусів. Випікаємо у формі для випічки протягом 40 хвилин до готовності.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт солоної карамелі.