Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

½ л кефіру

Популярні новини зараз

Росіяни готують найпотужніші удари по Україні

Провал літнього наступу рф та страшна зима: експерт розповів, до чого готуватися

Арктичний холод та потужні снігопади: українців попередили про екстремальну зиму

У шкільних їдальнях переписали меню: як відтепер годуватимуть дітей

Показати ще

3 ст. л. цукру

1 ч. л. солі

2 склянки борошна

1 ч. л. соди

Приготування:

1. Змішуємо з кефіром цукор, сіль, соду, поступово всипаємо борошно, щоб вийшло густе тісто.

2. Викладаємо тісто столовою ложкою на розігріту сковорідку, обсмажуємо по кілька хвилин з кожного боку до рум'яної скоринки. Подаємо з варенням, медом або сметаною.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт індійського чаю-латте зі спеціями.