Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

½ л кефіру

Популярні новини зараз

Виманюють останні копійки: магазини наживаються на українцях – як захиститися від обману

Кардинальні зміни у мобілізації: торкнеться навіть заброньованих

Перевірятимуть усіх - і людей, і автомобілі: СБУ розгорнула масштабні перевірки

Гороскоп на сьогодні, 12 червня: хто стане жертвою підступності та обману а у кого зруйнуються фінансові плани

Показати ще

3 ст. л. цукру

1 ч. л. солі

2 склянки борошна

1 ч. л. соди

Приготування:

1. Змішуємо з кефіром цукор, сіль, соду, поступово всипаємо борошно, щоб вийшло густе тісто.

2. Викладаємо тісто столовою ложкою на розігріту сковорідку, обсмажуємо по кілька хвилин з кожного боку до рум'яної скоринки. Подаємо з варенням, медом або сметаною.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт індійського чаю-латте зі спеціями.