Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
½ л кефіру
Росіяни готують найпотужніші удари по Україні
Провал літнього наступу рф та страшна зима: експерт розповів, до чого готуватися
Арктичний холод та потужні снігопади: українців попередили про екстремальну зиму
У шкільних їдальнях переписали меню: як відтепер годуватимуть дітей
3 ст. л. цукру
1 ч. л. солі
2 склянки борошна
1 ч. л. соди
Приготування:
1. Змішуємо з кефіром цукор, сіль, соду, поступово всипаємо борошно, щоб вийшло густе тісто.
2. Викладаємо тісто столовою ложкою на розігріту сковорідку, обсмажуємо по кілька хвилин з кожного боку до рум'яної скоринки. Подаємо з варенням, медом або сметаною.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт індійського чаю-латте зі спеціями.